Ads Top

«Σύννεφα» στο γάμο Ζουγανέλη-Δημητρίου: Ελεονώρα Ζουγανέλη: Στη Τήνο με φίλους η τραγουδίστρια χωρίς τον Σπύρο Δημητρίου (pics)


Σύννεφα στον γάμο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τον Σπύρο Δημητρίου λίγο πριν τη δεύτερη επέτειο γάμου τους.. Τι αναφέρουν κοντινά πρόσωπα στο ζευγάρι..

Ανθρωπος από το περιβάλλον τους ζευγαριού αποκαλύπτει ότι οι δυο τους έχουν απομακρυνθεί αθόρυβα εδώ και λίγο καιρό, κρατώντας όσο πιο χαμηλούς τόνους μπορούν.




Τον Οκτώβριο συμπληρώνονται δύο χρόνια από τον παραδοσιακό γάμο στις Σπέτσες, όπου είδαμε την Ελεωνόρα Ζουγανέλη ντυμένη νύφη μαζί με τον αγαπημένο της Σπύρο Δημητρίου.

Ωστόσο, οι φήμες θέλουν το ζευγάρι να βρίσκεται σε διάσταση.

Όπως αναφέρει το περιοδικό ΟΚ! οι φήμες περί διάστασης του ζευγαριού ξεκίνησαν εδώ και λίγους μήνες, ενώ ο Δημητρίου γιόρτασε τα γενέθλιά του τη Δευτέρα 22 Αυγούστου χωρίς τη σύζυγό του, αλλά με καλούς φίλους.


Η τελευταία εμφάνιση της τραγουδίστριας και του ποινικολόγου έγινε στις αρχές Ιουνίου σε γαμήλιο πάρτι φίλων στη Μαλακάσα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του okmag, άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού αποκάλυψε ότι οι δυο τους έχουν απομακρυνθεί αθόρυβα εδώ και λίγο καιρό, κρατώντας όσο πιο χαμηλούς τόνους μπορούν.



"Υπάρχει αμοιβαία αγάπη, αλληλοσεβασμός. Δεν είναι εύκολο για κανέναν από τους δύο".

Πριν από πέντε μέρες η Ελεονώρα Ζουγανέλη απαθανατίστηκε με φίλους στην Τήνο, ενώ ο Δημητρίου δεν ήταν μαζί της.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή που μίλησε στο okmag, υπάρχει ακόμα ελπίδα να ξεπεράσουν την κρίση και να είναι μαζί και ευτυχισμένοι.


Τον περασμένο Μάρτιο είχαν υπάρξει δημοσιεύματα για κρίση στη σχέση τους τα οποία διέψευσαν κατηγορηματικά.

Τότε η Ζουγανέλη δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον σύζυγό της και το σκυλάκι τους σε μπαρ.




Αυτή ήταν και η τελευταία ανάρτηση με τον Δημητρίου στον λογαριασμό της στο instagram.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ! τον Μάιο του 2021, ο Σπύρος Δημητρίου είχε μιλήσει με πολύ τρυφερά λόγια για τη σύζυγό του:

"Η πρώτη εντύπωση που είχα για εκείνη είναι πως είναι πολύ αυστηρή. Και πράγματι, είναι. Κατάλαβα, όμως, ότι αυτό που είδα ως αυστηρότητα είναι η τρυφερότητά της τελικά. Φαίνεται αυστηρή γιατί σε ακούει πραγματικά όταν της μιλάς. Και όταν σε κοιτάζει στα μάτια, σε κοιτάζει αληθινά. Θυμάμαι ότι όταν τη γνώρισα (σ.σ. σε μπαρ κοινής τους φίλης) ήταν και δύο φίλες της μαζί. Αφού έβαλα τα δυνατά μου και της μίλησα, πέρασαν δέκα λεπτά και λέω "Θα σας αφήσω τώρα λίγο να με σχολιάσετε, αλλά πριν φύγω θέλω να μου βάλεις, Ελεωνόρα, έναν βαθμό!”. Της φάνηκε αστείο αυτό και αναθάρρησα κι εγώ".
ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.