Ads Top

Ανθή Ανδροτσάκη | Δες πώς είναι σήμερα η πρώην σύζuγος του Γιώργου Λιανού


Έχουν μαζί τρία παιδιά - Δείτε πως είναι σήμερα η Ανθή Ανδροτσάκη - Με ποιον γνωστό γιατρό είναι ζευγάρι

Ο Γιώργος Λιανός έχει εντυπωσιάσει με τις ικανότητές του ως παρουσιαστής στο Survivor, έχοντας και το δικό του υψηλό αντίτιμο, με τον ίδιο να μην αφήνει πολλά να διαρρεύσουν για την προσωπική του ζωή, αλλά να έχει τις δικές του περιπέτειες.




Ο γνωστός τραγουδιστής, που έχει διαπρέψει περισσότερο στην παρουσίαση τα τελευταία ουκ ολίγα χρόνια, είναι και πατέρας τεσσάρων παιδιών, τα τρία εκ των οποίων με την πρώην σύζυγό του, Ανθή Ανδροτσάκη.


Ο λόγος που είχαν χωρίσει οι δυο τους ήταν πολύ απλοί, με τον Λιανό να εξηγεί πως «το ότι έλειπα πολύ σαν μουσικός δημιούργησε πρόβλημα στο γάμο μου». Οι μυημένοι κάνουν λόγο για σοβαρά λάθη του Γιώργου Λιανού πέρα απο τα όρια που εντοπίστηκαν απο την Ανθή Ανδροτσάκη η οποία κάποια στιγμή δεν άντεξε και σήκωσε το γάντι.



Ο νέος της έρωτας

Η μητέρα των παιδιών του γνωστού παρουσιαστή του Survivor εδώ και λίγο καιρό βιώνει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του γνωστού χειρούργου οδοντιάτρου, Παμίνου (Επαμεινώνδα) Κόλλια.

Όλα αυτά, τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιό της από τον Γιώργο Λιανό με τον οποίο ήταν παντρεμένοι οκτώ ολόκληρα χρόνια και είχαν αποκτήσει τρία παιδιά.

Παρ' όλο που οι δύο γονείς δεν αλλάζουν με τίποτα την ευτυχία που τους έχουν προσφέρει τα παιδιά τους και είναι και ο συνδετικός κρίκος μεταξύ τους, τόσο ο Γιώργος Λιανός όσο και η Ανθή Ανδροτσάκη κατάφεραν να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα στην προσωπική τους ζωή, απολαμβάνοντας πλέον την απόλυτη ευτυχία.



Μάλιστα, το πρώην ζευγάρι έχει πλέον καταφέρει να διατηρεί άψογες σχέσεις και να έχει απόλυτη συνεννόηση σε ό,τι αφορά το μεγάλωμα και την ανατροφή των τριών παιδιών του, όμως πλέον τις καρδιές τους μονοπωλούν άλλοι σύντροφοι.

Η Ανθή Ανδροτσάκη είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του Παμίνου Κόλλια εδώ και περίπου έναν χρόνο. Μάλιστα δεν έχει πρόβλημα να εκφράζεται και μέσα από τα social media για τη σχέση αυτή. Πριν λίγες ημέρες, μάλιστα η 37χρονη Ανθή ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram γράφοντας στη λεζάντα: «Ο τρόπος που με αγαπάς».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.