Ads Top

Ευχάριστη εξέλιξη για Μπερνάρντ στον Παναθηναϊκό! (pic)


Τι έχει κάνει φέτος το καλοκαίρι - Πώς έρχεται στον Παναθηναϊκό!

Σε φουλ ρυθμούς δουλεύει απ’ τις 20 Ιουλίου ο Μπερνάρ στην Αυστρία. Έπαιξε και στα έξι φιλικά της ομάδας του, βασικός στα πέντε, σκόραρε δύο φορές.




Η αποστολή του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε το βασικό στάδιο προετοιμασίας της στην Αυστρία. Επέστρεψε στην Αθήνα στις 19 Ιουλίου. Μία ημέρα μετά, πήγε στη χώρα της κεντρικής Ευρώπης η Σαρίγια. Η ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην οποία αγωνίστηκε ο Μπερνάρ απ’ το 2021.

Ο Βραζιλιάνος μαζί με την υπόλοιπη αποστολή των Αράβων, βρέθηκε στο Λίπερσντορφ, περιοχή κοντά στα σύνορα με την Ουγγαρία, σε όχι μακρινή απόσταση απ’ το Γκρατς. Από τότε για περίπου ένα μήνα δούλεψε σκληρά σε καθημερινή βάση. Διάστημα τεράστια για βασικό στάδιο προετοιμασίας, όμως για ομάδες όπως αυτή των ΗΑΕ είναι επιβεβλημένο. Καθώς δεν μπορεί να γίνει ούτε προπόνηση καλά-καλά στη χώρα της.

Επισήμως η παρουσία στην Αυστρία, ολοκληρώθηκε. Ο Μπερνάρ καθημερινά έκανε εντατικές προπονήσεις μαζί με τους συμπαίκτες του. Έχοντας άριστο επίπεδο φυσικής κατάστασης, αλλά και αγωνιστικού ρυθμού. Άλλωστε το επίπεδο της δουλειάς δεν είναι πίσω, καθώς και οι υποχρεώσεις της Σαρίγια ξεκινούν αρχές Σεπτέμβρη.

Το σημαντικότερο όλων είναι η συμμετοχή του έμπειρου άσου στα φιλικά. Διεξήχθησαν έξι αγώνες για να τεσταριστεί το επίπεδο της ομάδας απ’ τα Εμιράτα. Απ’ αυτές στις 5 ο Μπερνάρ ήταν βασικός, ενώ στη μία πέρασε ως αλλαγή. Ήταν το ματς κόντρα σε ερασιτεχνικό κλαμπ απ’ την Αυστρία.

Η αρχή έγινε στις 25 Ιουλίου απέναντι στη Σίβασπορ, με τον Μπερνάρ να αγωνίζεται στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, όντας βασικός. Μόλις δύο μέρες μετά (27/7) διεξήχθη φιλικό με τη Βαράζντιν, ομάδα πρώτης κατηγορίας στην Κροατία. Ήταν και πάλι ενδεκαδάτος.

Το μοναδικό φιλικό που δε βρέθηκε στο βασικό σχήμα ο Μπερνάρ, ήταν αυτό της 31ης Ιουλίου. Απέναντι στην Άνκερμπροτ της Αυστρίας, ομάδα ερασιτεχνική. Γι’ αυτό και η Σαρίγια επικράτησε 11-0. Εκεί ο λατινοαμερικάνος βιρτουόζος άσος πέτυχε το 11ο γκολ της ομάδας του αφού είχε περάσει ως αλλαγή.

Οι προπονήσεις έγιναν λίγο πιο δυνατές αρχές Αυγούστου κι έτσι το επόμενο φιλικό ήταν στις 6/8. Απέναντι στην Ντνίπρο απ’ την Ουκρανία. Ο Μπερνάρ ήταν ξανά βασικός και αγωνίστηκε 64 λεπτά. Μάλιστα ένα λεπτό πριν αντικατασταθεί, άνοιξε το σκορ στο ματς (τελικό 1-1).




Τέσσερις μέρες μετά (10/8) ήρθε η αναμέτρηση με την Ουγγρική, Χάλαντας. Νίκη 5-1 για τη Σαρίγια, με τον Μπερνάρ να αγωνίζεται βασικός και για 75 λεπτά. 

Το τελευταίο αγωνιστικό τεστ επί Αυστριακού εδάφους, δόθηκε ανήμερα Δεκαπενταύγουστο. Απέναντι στην ομάδα που ονομάζεται Κουβέιτ και προφανώς προέρχεται από τη συγκεκριμένη χώρα. Το ματς έληξε ισόπαλο 2-2, με τον Μπερνάρ να είναι στην ενδεκάδα. Όμως αγωνίστηκε μόλις για μισό ημίχρονο, καθώς αντικαταστάθηκε στο 25’ , χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν πως ο 29χρονος Βραζιλιάνος προέρχεται από φουλ προετοιμασία. Μόνο το διάστημα δουλειάς στην Αυστρία, ήταν σα να έχει λάβει μέρος σε όλη την προετοιμασία Ελληνικού κλαμπ. Άρα είναι πανέτοιμος όποτε χρειαστεί να συνεισφέρει αγωνιστικά και δεν τίθεται κανένα θέμα φυσικής κατάστασης ή έλλειψης αγωνιστικού ρυθμού.







Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.