Ads Top

Κοκκινίζει το ΓΣΠ για το Απόλλων Λεμεσού-Ολυμπιακός!


Καραϊσκάκη θα γίνει το ΓΣΠ - Από σήμερα τα εισιτήρια για τον κόσμο του Ολυμπιακού, όλες οι λεπτομέρειες

Οι φίλοι του Ολυμπιακού αναμένεται να μετατρέψουν το ΓΣΠ σε... Καραϊσκάκη για το παιχνίδι των Ερυθρόλευκων με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Αναλυτικά οι λεπτομέρειες...




Βροντερό παρών αναμένεται να δώσουν οι φίλοι του Ολυμπιακού στην Κύπρο για το πρώτο ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού για τα playoffs του Europa League (18/8, 20:00).

Η διάθεση των εισιτηρίων για την εν λόγω αναμέτρηση αρχίζει από σήμερα (16/8), στα εκδοτήρια του γηπέδου Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά:



«H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα των play off του UEFA Europa League απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού, που θα διεξαχθεί στο “Στάδιο Γ.Σ.Π” στην Λευκωσίας, την Πέμπτη 18/8/2022 στις 20:00, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν την Τρίτη 16/08 και την Τετάρτη 17/08 (10:00 – 18:00), από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 25 του Σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης».

Επίσης εισιτήρια θα διατεθούν και από το εκδοτήριο (Βόρειο Κερκίδα) στο στάδιο Γ.Σ.Π., την Τετάρτη 17/08 (11:00 – 18:00).

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο είναι απαραίτητο να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του ή την κάρτα φιλάθλου, την Αστυνομική Ταυτότητα του ή το Διαβατήριο του.



Για τους φιλάθλους μας στην Κύπρο οι οποίοι δεν έχουν κάρτα φιλάθλου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού θα μπορούν να την προμηθευτούν μαζί με το εισιτήριο του αγώνα τις προαναφερόμενες ώρες στο Στάδιο Γ.Σ.Π.

Για εκείνους που έχουν κυπριακή υπηκοότητα απαιτείται η επίδειξη κυπριακής κάρτας φιλάθλου για την αγορά εισιτηρίου.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 20 € και 50€ και ο τρόπος πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.