Ads Top

«Αυτή είναι η συμφωνία Μαρτίνς με Μαρινάκη για την λύση συμβολαίου με Ολυμπιακό!»


Έτσι έλυσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς - Φεύγει σαν φίλος από τον Πειραιά ο Πορτογάλος προπονητής..

Ο Πορτογάλος... πλήρωσε τον αποκλεισμό από τη Μακάμπι και αποχώρησε οριστικά από το Λιμάνι. Απομένει πλέον μόνο το τυπικό σκέλος της ανακοίνωσης.  




Οριστικό τέλος από τον Ολυμπιακό αποτελεί πλέον ο Πέδρο Μαρτίνς. Το συμβόλαιο των δύο πλευρών λύθηκε τη Δευτέρα κοινή συναινέσει, με τον Πορτογάλο τεχνικό να αποχωρεί έπειτα από μία τετραετία στον Πειραιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι το φινάλε στη συνεργασία Μαρτίνς-Ολυμπιακού έγινε σε καλό κλίμα, με τον 52χρονο προπονητή να αποχωρεί από το Λιμάνι σαν φίλος.

Από το 2018 που ανέλαβε τους «ερυθρόλευκους», ο Μαρτίνς πανηγύρισε την κατάκτηση τριών πρωταθλημάτων και ενός Κυπέλλου. Στην Ευρώπη από την άλλη, παρότι ο Ολυμπιακός δεν πέτυχε την υπέρβαση, έζησε μεγάλα βράδια με τις προκρίσεις απέναντι σε ομάδες-μεγαθήρια όπως η Άρσεναλ και η Μίλαν.



Το πιθανότερο σενάριο είναι ο Μαρτίνς να ξεκουραστεί για ένα μικρό διάστημα και στη συνέχεια, δίχως βιασύνη, να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Ολυμπιακός, πάλι, ετοιμάζεται να ανακοινώσει από ώρα σε ώρα την πρόσληψη Κορμπεράν.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.