Ads Top

Ένις Μπάρντι: «Υδραυλικός με γρήγορα πόδια - Παίκτης που χρειάζεται ο Ολυμπιακός - Είχε ακουστεί για Άρσεναλ»


Δημοσιογράφος άριστος γνώστης του Ισπανικού ποδοσφαίρου σκιαγραφεί τον Ένις Μπάρντι, που βρίσκεται μια ανάσα από το να φορέσει τα «ερυθρόλευκα» - Όλα όσα θέλετε να μάθετε για τον 27χρονο μεσοεπιθετικό

Ποιος θα είναι το νέο 10αρι των Πειραιωτών και η φανέλα που παίρνει σπίτι! Ο Ένις Μπάρντι πλησιάζει στο Λιμάνι και το Sportdog.gr παρουσιάζει τα αγωνιστικά του χαρακτηρισρικά. Το μεταγραφικό παρασκήνιο και πώς θα βοηθήσει..




Ολυμπιακός - Ένις Μπάρντι: Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον άσο της Λεβάντε ο Δημήτρης Βασιλάκος, καθώς ο διεθνής άσος βρίσκεται κοντά στον Ολυμπιακό.

Ο καλός συνάδελφος, που γνωρίζει άριστα το ισπανικό ποδόσφαιρο, αναφέρθηκε ακόμα στα χαρακτηριστικά του Μπάρντι, στην τιμή που κλείνουν το deal οι Πειραιώτες, αλλά και στο πώς μπορεί να αξιοποιήσει τους παίκτες του Ολυμπιακού.

"Υδραυλικός με γρήγορα πόδια - Παίκτης που χρειάζεται ο Ολυμπιακός - Είχε ακουστεί για Άρσεναλ"


"Πολύ καλή επιλογή, εξαιρετική θα έλεγα, είναι 10αράκι, υδραυλικός, γυρίζει ωραία, έχει καλά στημένα, αυτός πριν από λίγα χρόνια είχε ακουστεί για την Άρσεναλ", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:



"Είναι βασικός στη Λεβάντε, αλλά δεν μπορούσαν να τον κρατήσουν μετά τον υποβιβασμό της ομάδας. Θεωρώ ότι είναι ο παίκτης που χρειάζεται ο Ολυμπιακός".

Ποια είναι τα καλά του στοιχεία;

"Παίζει στη θέση 10, εκεί είναι η θέση του. Αλλά μπορεί και ως εσωτερικός χαφ. Είναι γρήγορος, έχει γρήγορα πόδια, αλλάζει γρήγορα κατεύθυνση".

"Θυμίζει Βαλμπουενά - Πρωταγωνιστής στον Ολυμπιακό - 10 εκατ. η τιμή του"


Θυμίζει τον Βαλμπουενά, δηλαδή;

"Θυμίζει τον Βαλμπουενά στο παιχνίδι του, ναι. Αν και δεν το έχει σουτ όπως του Βαλμπουενά".

Στον Ολυμπιακό έρχεται για βασικός;

"Βασικός και πρωταγωνιστής στην 11άδα. Θέλει συμπαίκτες που να κινούνται στον χώρο, παίζει κάθετα την πάσα".

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι το deal έκλεισε στα 3 εκατ. ευρώ συν ακόμα 1,5 ως μπόνους επίτευξης στόχων.



"Είναι πολύ καλό deal, παρότι μπορεί να φαίνονται πολλά σε πρώτη ανάγνωση. Ήταν στα 10 εκατ. ευρώ η τιμή του πριν από δύο χρόνια που είχε συνδεθεί με την Άρσεναλ".
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.