Ads Top

Ρόμπερτ Ουίλιαμς | Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του τραγουδιστή


Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του τραγουδιστή
Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής, 21 Αυγούστου,  σε ηλικία 73 ετών νικημένος από τον καρκίνο.




Ο τραγουδιστής μακριά από κάθε είδους δημοσιότητα, αλλά και με τρομερή πίστη στον Θεό, έχοντας δίπλα του τα τρία παιδιά του, Αλέξανδρο, Ιλένια και Μάρθα, καθώς και την σύζυγό του, Αμαλία Δημητριάδη, ανέβαινε τον δικό του Γολγοθά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όλα ξεκίνησαν στις αρχές του περασμένου Μαρτίου όταν αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στο στομάχι. Μετά από εξετάσεις, οι ανεβασμένοι οργανικοί δείκτες έδειξαν ότι ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς έπρεπε να εισαχθεί στο νοσοκομείο.




Αμέσως, οι δικοί του άνθρωποι τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου χρειάστηκε να κάνει συνεχείς εξετάσεις για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που είχε προκύψει. Οι γιατροί τού συνέστησαν καθ’ όλη τη διάρκεια των θεραπειών να έχει δύναμη και θέληση για να φέρει εις πέρας τη δύσκολη θεραπεία. Έτσι κι έγινε.



Ο ίδιος και η οικογένειά του δεν δέχτηκαν να εισαχθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα σε δωμάτιο νοσοκομείου. Έπειτα από κοινή απόφαση, το σπίτι του είχε σχεδόν μετατραπεί σε κλινική, ώστε ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς να αισθάνεται ασφάλεια και ζεστασιά στον χώρο όπου έζησε όλα τα χρόνια με την οικογένειά του.

Ο τραγουδιστής γνώριζε τα πάντα για την εξέλιξη της υγείας του και έφυγε αθόρυβα στον ύπνο του. Η Μπέσσυ Αργυράκη μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Τώρα» ανέφερε ότι η κηδεία του Ρόμπερτ Ουίλιαμς θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 23 Αυγούστου στις 11:00 στην Αγγλικανική Εκκλησία.


Συγκεκριμένα η Μπέσσυ ανέφερε: «Είναι πανελλαδικά μεγάλη η συγκίνηση για αυτό το απότομο και ηλικιακά θα έλεγα χαμό του συναδέλφου μου, του ανθρώπου που συνεργαστήκαμε, του ανθρώπου που αγαπήσαμε, βρεθήκαμε για πολλούς λόγους κοντά. Ο Ρόμπερτ ήταν ένα ζωντανό παράδειγμα ανθρώπου, χωρίς αλλά. Τόσα χρόνια που τον ξέρω ποτέ δεν θύμωσε, ποτέ δεν κακολόγησε, ποτέ δεν έδειξε κάποια εμπάθεια για οποιονδήποτε άνθρωπο. Είχε πολύ ήρεμο χαρακτήρα, τον οποίο τον κράτησε ως το τέλος, γνωρίζοντας ότι θα φύγει. Ήταν πολύ ήρεμος και το περίμενε… Είχε την οικογένεια και τα παιδιά του δίπλα του»!

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.