Ads Top

Κορμπεράν: «Αποφάσισα ποιοι παίκτες θα παίξουν βάσει φυσικής κατάταξης»


Ο Κάρλος Κορμπεράν μίλησε για το ευρύ ροτέισον που έκανε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την πρεμιέρα της Super League.

Για τη νικηφόρα πρεμιέρα του Ολυμπιακού στη φετινή Super League και το ευρύ ροτέισον που έκανε μίλησε ο Κάρλος Κορμπεράν μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κάρλος Κορμπεράν στην Cosmote TV:




Για το νικηφόρο ξεκίνημα και το μηδέν παθητικό: «Πραγματικά ήταν σημαντικό να κερδίσουμε. Βοηθάει στην αυτοπεποίθηση και στην ψυχολογία»

Για την εικόνα του Ολυμπιακού στο ματς: «Ξεκινήσαμε καλά. Ήμασταν πιεστικοί. Μετά δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Πιέσαμε όμως στο δεύτερο μέρος. Είχαμε πιο καθαρές ευκαιρίες και έτσι καταφέραμε να κερδίσουμε».



Για τις οκτώ αλλαγές που έκανε σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι: «Αποφάσισα ποιοι παίκτες θα παίξουν με κριτήριο τη φυσική κατάσταση. Αυτοί που έμειναν στον πάγκο δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση και γι' αυτό επιλέξαμε τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Στο ρόστερ του Ολυμπιακού είναι παίκτες με υψηλό επίπεδο και καλείται ο καθένας να βοηθάει όποτε του ζητηθεί».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.