Ads Top

Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Βέρμπιτς! (vid)


Με μια μικρή καθυστέρηση, μετά τον Σπόραρ, στην Αθήνα βρίσκεται κι η δεύτερη «βόμβα» του Παναθηναϊκού από τη Σλοβενία, Μπένζαμιν Βέρμπιτς.

Όπως αναμενόταν, ο Μπένζαμιν Βέρμπιτς, προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από το Βελιγράδι, το μεσημέρι της Παρασκευής για τον Παναθηναϊκό. 




Μόνο που η πτήση του τελικά έφτασε στην Αθήνα με μία ώρα καθυστέρηση κι έτσι δεν συνέπεσε η άφιξή του ταυτόχρονα μ' αυτήν του φίλου και συμπαίκτη του στην εθνική Σλοβενίας, Αντρατζ Σπόραρ.

Το deal μεταξύ του τριφυλλιού και του 28χρονου εξτρέμ, που έμεινε ελεύθερος από τη Ντιναμό Κιέβου και πλέον το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωσή του. 

Αυτό θα συμβεί μόλις ο παίκτης περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του έχει προταθεί.



Θυμίζουμε ότι ο παίκτης έκανε χρήση tου δικαιώματος της FIFA για τις εμπόλεμες ομάδες, ώστε να μείνει άμεσα ελεύθερος για να τον Παναθηναϊκό και από τον Γενάρη του 2023 θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους ''πράσινους'' για τα επόμενα τρία χρόνια. 

Ωστόσο, σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι ο Βέρμπιτς δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα προκριματικά του Europa Conference League.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.