Ads Top

Μαριαλένα Ρουμελιώτη | Tο πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό - «Έχω ένα συνεχόμενο πόνο...»


Ο Ιούλιος δεν ήταν ο μήνας της Μαριαλένας Ρουμελιώτη - Τι πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει μετά την περιπέτεια που πέρασε, ποιο σύμπτωμα επιμένει - Όλα όσα λέει η ίδια
Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αλλά και ο Σάκης Κατσούλης νοσούν από κορονοϊό και ήταν και αυτοί που προστέθηκαν ανάμεσα στα πρόσφατα κρούσματα την ίδια ώρα που ο ιός είναι σε έξαρση.




Η πρώην παίκτρια του Survivor μάλιστα δεν το περνά ελαφριά αφού όπως έγραψε στα story της, καθώς ο πυρετός της είναι ακατέβατος και κοιμάται όλη την ώρα.

Πριν λίγες ώρες η Μαριαλένα επέστρεψε στα social media και αποκάλυψε πως έχει έντονους πόνους στο στομάχι της.

«Πολύ θα ήθελα να είμαι και εγώ σε μια παραλία, αλλά είμαι σπίτι με air condition. Γιατί ενώ πιστεύω ότι έχει περάσει ο Covid, πρέπει να μου έχει δημιουργηθεί ένα πρόβλημα στο στομάχι. Μάλλον από τα φάρμακα. Εκτός αν ο Covid χτυπάει και στο στομάχι. Και εδώ και τρεις μέρες έχω ένα συνεχόμενο πόνο που δε μπορώ να ηρεμήσω. Ο Ιούλιος δε με πάει τόσο καλά», ανέφερε αρχικά η πρώην παίκτρια του Survivor.



Και πρόσθεσε: «Ήδη μου έχετε στείλει μηνύματα πάρα πολλά πως υπάρχει ως σύμπτωμα αυτό. Δηλαδή εκεί που νομίζεις ότι τελειώνει ο Covid, τελικά δεν τελειώνει, έχει και άλλο. Νόμιζα πως ήταν σύμπτωση ο πόνος στο στομάχι. Ότι κάτι με πείραξε, αλλά τελικά έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετοί από εσάς. Ελπίζω να περάσει σύντομα, γιατί ο πόνος στο στομάχι είναι ό,τι πιο ανυπόφορο. Θα συμβουλευτώ και τον γιατρό μου και ελπίζω να περάσει».

Δείτε το παρακάτω βίντεο


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.