Ads Top

Σασμός Spoiler 15/7: Η νέα ανείπωτη τραγωδία στην οικογένεια Βρουλάκη στο δεύτερο κύκλο


Νέα τραγωδία για την οικογένεια Βρουλάκη.. Δείτε πως θα ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος της αγαπημένης μας σειράς..

Με μια νέα τραγωδία θα έρθει αντιμέτωπη η οικογένεια Βρουλάκη με τα βάσανα στην οικογένεια να μην έχουν τέλος!




Όπως και στον πρώτο κύκλο έτσι και στον δεύτερο οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη όμως ο πόνος και ο θρήνος θα είναι αυτά που θα κυριαρχήσουν έως ότου βέβαια έρθει ο πολυπόθητος σασμός!

Όπως έχει ήδη γραφτεί ο νέος κύκλος θα φέρει νέους θανάτους που θα συγκλονίσουν τόσο το τηλεοπτικό κοινό όσο και τους ήρωες.

«Πρέπει επίσης να σας πω ότι στον επόμενο κύκλο θα υπάρξουν ακόμη δυο θάνατοι πολύ γνωστών πρωταγωνιστών. Σίγουρα θα τους δούμε στην αρχή αλλά όχι μέχρι το τέλος», είχε αποκαλύψει ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή Super Κατερίνα. Το ένα από τα δυο πρωταγωνιστικά πρόσωπα, είναι η γιαγιά Ειρήνη.



Την ήδη βεβαρυμμένη υγεία της, θα έρθει να κλονίσει και ο θάνατος του Άγγελου ενώ ήδη μετρά πολλά βάσανα. Σύμφωνα με τα spoilers που έχουν ήδη κυκλοφορήσει η γιαγιά Ειρήνη δεν θα αντέξει με την καρδιά της να την «προδίδει», βυθίζοντας στο πένθος για μια ακόμη φορά την οικογένεια Βρουλάκη.

To τελευταίο επεισόδιο της δραματικής σειράς του ALPHA, τελείωσε αφήνοντας πολλά ερωτηματικά με την οικογένεια Βρουλάκη να θρηνεί βαθιά που έχασε άδικα ένα ακόμη μέλος της. Στα νέα επεισόδιά της σειράς, η Αργυρώ και η γιαγιά Ειρήνη είναι τα τραγικά πρόσωπα της ιστορίας.



Η πρώτη χάνει έναν ακόμη αδελφό και η δεύτερη ένα ακόμη αγαπημένο της πρόσωπο. Οι δυο τους θρηνούν τον χαμό του Άγγελου, που όταν εμφανίστηκε στη ζωή τους τούς έδωσε ελπίδα και δύναμη μιας και ο χαμός του Πετρή τότε τις είχε φέρει σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

Αυτό το γεγονός θα δώσει στη γιαγιά Ειρήνη το τελειωτικό χτύπημα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.