Ads Top

Το συμβόλαιο Κάλεντ Νάρεϊ στον ΠΑΟΚ


Πόσο κόστισε η μεταγραφή, για πόσα χρόνια υπογράφει στον Δικέφαλο - Πόσα εκατομμύρια ζητούσε στην αρχή η Φορτούνα

Ο Κάλεντ Νάρεϊ αφίχθη στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να δρομολογήσει τις εξελίξεις της επικείμενης μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς να του προσφέρουν συμβόλαιο τριετίας.




Ο ΠΑΟΚ στόχευσε στον περσινό MVP της Φορτούνα, έχοντας προηγουμένως «σκανάρει» τα δεδομένα γύρω από την σχέση του με την γερμανική ομάδα. Ο Κάλεντ Νάρεϊ ψαχνόταν για μία νέα... πρόκληση, θέλοντας να κεφαλαιοποιήσει την εξαιρετική του σεζόν και η προοπτική του ΠΑΟΚ «έδεσε» ιδανικά στα θέλω του!

Εξ αρχής, ο Δικέφαλος είχε τον Κάλεντ ως «σύμμαχο» στις διαπραγματεύσεις με την Φορτούνα, ο οποίος έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του προκειμένου να καταστήσει σαφές πως επιθυμεί να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του. Κατά καιρούς, οι τοποθετήσεις της γερμανικής ομάδας, κυρίως δια στόματος Κλάους Άλοφς, ήταν ένα παιχνίδι τακτικής, θέλοντας να κοινοποιήσουν στον ΠΑΟΚ πως αφενός δεν προτίθενται να τον παραχωρήσουν χωρίς να ικανοποιηθούν οικονομικά και αφετέρου πως δεν βιάζονται...

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως το... ταβάνι του Κάλεντ Νάρεϊ άγγιξε το ποσό των τριών εκατ. ευρώ! 



Κάτι -βέβαια- που δεν ειπώθηκε ποτέ δημόσια από την Φορτούνα αλλά υπήρχε ως διαρροή στον Τύπο της Γερμανίας, συνοδεία Κλάους Άλοφς, επισημαίνοντας με νόημα πως: «Ο Κάλεντ Νάρεϊ ζήτησε να φύγει, δεν βιαζόμαστε».

Η πρώτη πρόταση του ΠΑΟΚ, όπως συνηθίζει σε όλες τις μεταγραφικές του υποθέσεις, ήταν ένα ποσό που θεωρείται ως μία λογική βάση για την έναρξη των διαπραγματεύσεων. Επί της ουσίας, η αποτίμηση των χρημάτων που επιθυμεί ο σύλλογος να δώσει για την απόκτηση του υποψηφίου με ορισμένες διακυμάνσεις.

Στις τάξεις του ΠΑΟΚ, από την πρώτη στιγμή, υπήρχε η πεποίθηση πως το deal θα κλείσει κοντά στο 1.5 εκατ. ευρώ. Και η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες ημέρες οι λεπτομέρειες της συμφωνίας ήταν αυτές που έφεραν σχετική καθυστέρηση και αφορούσαν κυρίως τα bonus!



Από την στιγμή όμως που ο Κάλεντ Νάρεϊ έμεινε εκτός προπονήσεων, παρά την διάθεση του προπονητή της Φορτούνα να τον βάλει στο πρόγραμμα προκειμένου να αγωνιστεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, έγινε σαφές πως η υπόθεση ήταν πια θέμα χρόνου!

Όπως και έγινε...

Ο 27χρονος αφίχθη στην Θεσσαλονίκη, η Φορτούνα ανακοίνωσε επίσημα την συμφωνία με τους ασπρόμαυρους και πλέον οι εξελίξεις αφορούν αποκλειστικά ΠΑΟΚ και Νάρεϊ.

Και οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για συνεργασία με ορίζοντα τριετίας...
ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.