Ads Top

Τον έκοψε ο Μαρτίνς και υπέγραψε ελεύθερος στην Παρτιζάν!


Ο Σέρβος που είχε χαρακτηριστεί ο «νέος Μιλιβόγεβιτς» κόπηκε από τον Μαρτίνς - Είχε έρθει από την Γουεστ Χαμ και έφυγε ως ελεύθερος στην Παρτιζάν 
Σε ποια ομάδα έκπληξη υπέγραψε Σέρβος μέσος, μεγάλο ταλέντο που σε κάποιους θύμιζε... Μιλιβόγεβιτς και τον οποίο ο Ολυμπιακός είχε φέρει από την Γουέστ Χαμ ενώ αποτελεί περίπτωση...Μάρκοβιτς Νο 2;




Ο δεύτερος Σέρβος, μετά τον Μάρκοβιτς, που επί Πέδρο Μαρτίνς δεν μακροημέρευσε στον Ολυμπιακό. Μάλιστα κι αυτός, όπως ο ομόσταβλος συμπατριώτης του στόπερ, υπέγραψε προχθες στην Παρτιζάν! 

Στα 21 του χρόνια ο Κρίστιαν Μπέλιτς, διεθνής με την Ελπίδων της Σερβίας, ήταν ένα πρότζεκτ που δεν στηρίχθηκε στους "ερυθρόλευκους". Αρχικά είχε έρθει στην Ακαδημία του Ολυμπιακού, Αύγουστο του 2019, επί ηγεσίας Αντώνη Πίκουλα. 




Τον είχε "τσιμπήσει" απο την Γούεστ Χαμ, στην οποία βρέθηκε ως σούπερ ταλέντο στα 15 του χρόνια και έπαιξε μια 3ετία, αγωνιζόμενος και στην U23 των "σφυριών". Στου Ρέντη ο Μπέλιτς κάθισε μια 2ετία, η αξιολόγηση του Μαρτίνς για αυτόν δεν του άφηνε χώρο για την πρώτη ομάδα, ήταν να δοθεί το καλοκαίρι του 2021 δανεικός στην Ξάνθη αλλά στην...πορεία κάπου χάλασε το deal και βρέθηκε ως ελεύθερος στην Τσουκαρίσκι (έκανε 13 συμμετοχές). 



Και το (επόμενο) φετινό καλοκαίρι ακολούθησε με 11 ημέρες διαφορά τον Μάρκοβιτς στην Παρτιζάν. Μένει να δούμε αν μπορεί να βγεί ... νέος Μιλιβόγεβιτς, όπως κάποιοι υποστηρίζουν!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.