Ads Top

«Σφήνα» από ομάδα Euroleague για Αντετοκούνμπο!


Ποια ομάδα μπήκε στο «κόλπο» - Τι γίνεται με τον Αντετοκούνμπο που παραμένει ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού

Ακόμη ένας «μνηστήρας» από τη Euroleague στο «κόλπο» της απόκτησης του Κώστα Αντετοκούνμπο.




Ο Κώστας Αντετοκούνμπο μετά από μια χρονιά στη Βιλερμπάν, αναμένεται να αποχωρήσει και αποτελεί μήλον της έριδος για αρκετές ομάδες στη Euroleague. Ο 24χρονος ψηλός που βρίσκεται ψηλά στη λίστα και του Ολυμπιακού, που ψάχνει για ακόμη έναν σέντερ, είναι και στη λίστα του Ερυθρού Αστέρα, με τους «μνηστήρες» όμως να αυξάνονται όσο περνούν οι μέρες.

Μια ακόμη ομάδα που προστέθηκε στους ενδιαφερόμενους για τον Έλληνα διεθνή σέντερ είναι και η Βαλένθια, η οποία επιστρέφει στη Euroleague και ψάχνει και εκείνη ψηλό. Επίσης, οι «νυχτερίδες» έχουν βγει στην αγορά με αρκετά χρήματα διαθέσιμα και ο Αντετοκούνμπο φαίνεται να είναι στην κορυφή της λίστας της.



Από τη στιγμή που δεν προχωράει λοιπόν, η περίπτωση του σε Ολυμπιακό και Ερυθρό Αστέρα προς το παρόν, η Βαλένθια φέρεται να έκανε γερό μπάσιμο για να τον κάνει δικό της. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ισπανία η Βαλένθια θα καταθέσει πρόταση στον Έλληνα ψηλό, αλλά μόνο εφόσον μείνει ελεύθερος από τη Βιλερμπάν.

Συγκεκριμένα, οι Ισπανοί τονίζουν ότι «ο Αντετοκούνμπο έχει συμβόλαιο με τη Βιλερμπάν, το οποίο όμως θα λυθεί και μεταξύ άλλων ομάδων ενδιαφέρον έχει δείξει και η Βαλένθια». Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο και δεν πρόκειται καμία ομάδα να έχει προχωρημένες επαφές με τον παίκτη αν δεν λυθεί το συμβόλαιο του με τη γαλλική ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κώστας Αντετοκούνμπο είχε περιορισμένο ρόλο στη Βιλερμπάν με μέσους όρους 5,8 πόντους και 2,6 ριμπάουντ στην Euroleague και σε σύνολο 26 αγώνων.

Δείτε την ανάρτηση:




ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.