Ads Top

Η πιθανή ενδεκάδα Ολυμπιακού με Μακάμπι Χάιφα!


Ποιοι έχουν προβάδισμα για την 11αδα - Ποια...έκπληξη σκέφτεται ο Μαρτίνς, ποια θέση «παίζεται» - Όλα όσα αποκάλυψε ο Ηρακλής Αντύπας

Ο Ηρακλής Αντύπας μετέφερε την αίσθηση-πληροφόρησή του για την 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, ενώ αναφέρθηκε στα μεταγραφικά και στο θέμα του εξτρέμ.




Την πιθανή 11άδα του Ολυμπιακού στην πρώτη αναμέτρηση με τη Μακάμπι στη Χάιφα για τον β' προκριματικό του Champions League μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ηρακλής Αντύπας, τονίζοντας, ωστόσο, ότι «θα πρέπει να περιμένουμε την αυριανή και μεθαυριανή προπόνηση, για να δούμε και το σύστημα».

Παρ' όλα αυτά, σημείωσε, οι πιθανοί 11 είναι οι εξής: Βατσλίκ, Βρσάλικο, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρας, Ζινκερνάγκελ και Ελ Αραμπί. Πρόσθεσε, δε, ότι δεν αποκλείει και Κανέ στην αρχική σύνθεση των «ερυθρόλευκων», στο πλάι του Εμβιλά.



Σε ό,τι έχει να κάνει με τα μεταγραφικά, υπογράμμισε ότι δεν θα του κάνει καμία εντύπωση αν, τελικά, το όνομα του εξτρέμ δεν έχει γραφτεί καν στα ΜΜΕ, προσθέτοντας ότι «ο Ολυμπιακός ξέρει τι θέλει και ξέρει πώς να το αποκτήσει», ενώ αναφέρθηκε εκ νέου στην εικόνα της Μακάμπι Χάιφα στον αγώνα με τη Χάποελ Μπερ Σεβά στο Σούπερ Καπ του Ισραήλ, το βράδυ του Σαββάτου. Έναν, αγώνα, θυμίζουμε, που είδε από κοντά ο Πέδρο Μαρτίνς.

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν για ένα ξεκούραστο 3-0 υπέρ της Μακάμπι Χάιφα. Είχε 11 τελικές και πέτυχε μια γκολάρα, αλλάζοντας εννέα πάσες. Στο δεύτερο, όμως, ήταν άλλη ομάδα. Δεν απείλησε, αντίθετα απειλήθηκε και κινδύνεψε να χάσει στην κανονική διάρκεια, πριν χάσει, τελικά, στα πέναλτι το τρόπαιο. Έδειξε, πάντως, ότι μπορεί να κάνει ζημιά», σχολίασε ο Αντύπας.

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Ηρακλής Αντύπας:




ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.