Ads Top

Οι επόμενες 2+1 μεταγραφές του Ολυμπιακού με εισήγηση Μαρτίνς!


Τι έχει ζητήσει ο Πέδρο Μαρτίνς - Σε ποιες θέσεις έρχονται άμεσα παίκτες, όλα τα δεδομένα

Ο Ολυμπιακός προχωράει τις επαφές τους για την απόκτηση εξτρέμ και αριστερού μπακ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο της προσθήκης κεντρικού χαφ.




Προτεραιότητα του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή αποτελούν οι δύο αγώνες με αντίπαλο τη Μακάμπι Χάιφα στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League.

Οι ερυθρόλευκοι σε μία εβδομάδα θα αγωνιστούν στο Ισραήλ με στόχο να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει πως η μεταγραφική δραστηριότητα σταματά. Απεναντίας, η πειραϊκή ΠΑΕ προετοιμάζεται γι' αυτά που θα ακολουθήσουν.

Ήδη, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση εξτρέμ. Παράλληλα, γίνονται ενέργειες για τη μεταγραφή αριστερού μπακ.

Η διοίκηση των ερυθρόλευκων κάνει κινήσεις, λοιπόν, έτσι ώστε να θέσει στη διάθεση του Μαρτίνς άλλους δύο ποδοσφαιριστές ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων στις αρχές Αυγούστου. Διότι, στο εξής η πειραϊκή ομάδα θα έχει επίσημο αγώνα κάθε εβδομάδα στην Ευρώπη.



Παρεμπιπτόντως, ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (14/7) θα δηλώσει στην UEFA τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους δύο αγώνες με τη Μακάμπι Χάιφα. Αξίζει να τονιστεί, πως οι ερυθρόλευκοι έχουν δικαίωμα για δύο αλλαγές στη λίστα μέχρι την παραμονή του αγώνα με τους ισραηλινούς, δηλαδή έως την Τρίτη (19/7).

Για παράδειγμα, εφόσον ο Ολυμπιακός έχει κλείσει μέχρι τότε εξτρέμ και αριστερό μπακ, ή έστω έναν από τους δύο, τότε μπορεί να κάνει αλλαγή στη λίστα και ο Μαρτίνς τον έχει ή να τους έχει στη διάθεσή του για το παιχνίδι ρεβάνς με τη Μακάμπι Χάιφα στο Καραϊσκάκης.

Διότι, δεν προλαβαίνουν πια για το πρώτο παιχνίδι. Ακόμη και αύριο να κλείσει κάποιος παίκτης, ο Πορτογάλος τεχνικός θα πορευτεί στο πρώτο ματς με εκείνους που έχει δουλέψει μέχρι τώρα στην προετοιμασία και χρησιμοποίησε στους φιλικούς αγώνες.

Σε κάθε περίπτωση, οι διαπραγματεύσεις για τις μεταγραφές εξτρέμ και αριστερού μπακ συνεχίζονται. Σχετικά με το πρώτο, απασχολούν ο Μπονγκοντά της Γκενκ, ο Ασράφ Μπενσαρκί που έμεινε ελεύθερος από τη Ζάμαλεκ, αλλά και δύο ακόμη ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίζονται σε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ταυτόχρονα, έχουν προταθεί ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς της Ντιναμό Κιέβου και ο Ελ Γκαζί της Άστον Βίλα.



Όσο για τον Κάλουμ Στάιλς, πρόκειται για έναν παίκτη που αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικός μεσοεπιθετικός (στις θέσεις "8" και "10"), αλλά και στα πλάγια της επίθεσης. Ο διεθνής Ούγγρος ποδοσφαιριστής μπορεί να προσφέρει βοήθειες στον άξονα, εκεί όπου ο Ολυμπιακός φαίνεται να χρειάζεται ενίσχυση μέχρι ο Σκάρπα να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Εκτός, λοιπόν, από τις μεταγραφές εξτρέμ και αριστερού μπακ, είναι πιθανό να υπάρξει προσθήκη κεντρικού χαφ στο ρόστερ τις επόμενες εβδομάδες. Ενός ποιοτικού "box to box" ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα διαθέτει καλή κάθετη πάσα και θα μπορεί να αξιοποιήσει τους επιθετικούς της πειραϊκής ομάδας.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.