Ads Top

«Μάχη» Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού για Σίνγκλετον!


Δημοσίευμα βάζει...φωτιά στα μεταγραφικά σενάρια - Ο Σίνγκλετον έμεινε ελεύθερος και…έχει πέραση για επιστροφή στην Ελλάδα - Τι αναφέρει δημοσίευμα

Λεφτά στην τράπεζα είναι ο Κρις Σίνγκλετον. Και από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος... ιντριγκάρει.



Και επίσημα παρελθόν από την Εφές ο Κρις Σίνγκλετον. 

Άκρως επιτυχημένος στην Τουρκία, κατέκτησε τίτλους και ήταν μέλος της ομαδάρας που πήρε δύο συνεχόμενες φορές την Ευρωλίγκα. Ως βασικό στέλεχος της ομάδας του Αταμάν και όχι σαν κάποιος ρολίστας.

Στα 32 του χρόνια, με τόση εμπειρία στην πλάτη του, γνώστης του πρωταθλητισμού και με πολλά έτη στο υψηλότερο επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο Σίνκγλετον… ιντριγκάρει. Πρωτοεμφανίστηκε στο ευρωπαϊκό μπάσκετ το 2015 με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, έφυγε για την Κίνα πριν επιστρέψει για να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού για δύο χρόνια.

Ακολούθησε η Μπαρτσελόνα τη σεζόν 2018-2019, πριν πάει στην Τουρκία και την Εφές με ένα ηγεμονικό συμβόλαιο. Σε μια τριετία πήρε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα και πλέον βγαίνει στην αγορά ως ελεύθερος. Με πολλές ομάδες να έχουν δείξει ήδη ενδιαφέρον και τις φήμες να λένε πως τον παρακολουθούν και οι ελληνικές.



Υπήρξε πριν από λίγο διάστημα πληροφορία πως ο Ολυμπιακός έχει ασχοληθεί με την περίπτωση του Σίνγκλετον, φούντωσαν οι φήμες τον τελευταίο καιρό πως και ο Παναθηναϊκός δεν μένει αδιάφορος. Άλλωστε οι «πράσινοι» έδειξαν στην περίπτωση του Νικ Καλάθη πως έχουν χρήματα να διαθέσουν για να φέρουν στην ομάδα ηγετικές προσωπικότητες. Και ο Σίνγκλετον είναι μία τέτοια.





Είναι δεδομένο πως ο Αμερικανός, νούμερο 18 στο ντραφτ του NBA το 2011, αποτελεί πια ένα από τα πιο hot ονόματα που κυκλοφορούν στην αγορά. Και έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.