Ads Top

Survivor - Ασημίνα Χατζηανδρέου: Το Twitter παίρνει θέση και αποχαιρετά την Ασημίνα από το παιχνίδι - «Καλή επιστροφή στην Ελλάδα!»


Το Twitter παίρνει θέση μετά τον τσακωμό της Ασημίνας με τον Σπύρο Μαρτίκα - Γιατί όλοι βλέπουν...επιστροφή στην Ελλάδα για την Ασημίνα


Βροχή τα ''τιτιβίσματα'' μετά τον τσακωμό των δύο παικτών




Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι για άλλη μια εβδομάδα υποψήφιος και δεν συγκλονιστήκαμε καθόλου αφού οδεύει μπρος ολοταχώς για να σπάσει το ρεκόρ του Τριαντάφυλλου. Ωστόσο, πολύ πιθανό θεωρείται μαζί του στον τάκο στο επόμενο επεισόδιο να δούμε την Ασημίνα Χατζηανδρέου, αφού αφ' ενός έχει πέσει αγωνιστικά και αφ' ετέρου δεν έδειξε να διατηρεί την ψυχραιμία της στο συμβουλιο και έτσι οι χρήστες του Twitter μυρίστηκαν το φόβο της.

Η Ασημίνα δε φαίνεται να διανύει τις καλύτερες της μέρες στο survivor αφού στο χθεσινό επεισόδιο την είδαμε να λυγίζει και να κλαίει πριν το αγώνισμα, αναφερόμενη στην αποχώρηση της Βριησίδας που την στήριζε και ήθελε να την δει νικήτρια. Η Ασημίνα μέχρι και χθες είχε ξεμείνει το μοναδικό κορίτσι στην ομάδα της κάτι που της προσέθετε έξτρα βάρος.



Tι έγραψαν οι χρήστες του Twitter για την επικείμενη υποψηφιότητα της Ασημίνας


«Μήπως έχεις μείνει μόνη Ασημίνα; Η Βρισηίδα θα έπρεπε να ήταν εδώ σήμερα. Ψήφισαν αγωνιστικά τη Βρισηίδα με τόσους πόντους την τελευταία εβδομάδα; Πορεύσου λοιπόν μόνη σου», ακούγεται να λέει ο Σπύρος Μαρτίκας με την Ασημίνα να απαντά πως όλα είναι ψέματα και πως η ίδια ψηφίζει πάντα αγωνιστικά.

Το twitter αμέσως μετά πήρε φωτιά:




ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.