Ads Top

Survivor Spoiler 14/6: Ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση;


Ποιος βγαίνει στον τάκο μετά τον Μαρτίκα - Ποιος είναι φαβορί για δεύτερος υποψήφιος, τι αναφέρει η πρώτη διαρροή

Survivor 14/6 αποχώρηση: Παράπονο δεν πρέπει να έχετε. Ένα μικρό teaser σας έδωσα από χθες, στο κείμενο για το ποιος θα είναι ο επόμενος υποψήφιος μετά τον Μαρτίκα. Διότι, φαβορί υπάρχει για 2ος υποψήφιος στο συμβούλιο της Τρίτης του Survivor. Τα αγωνιστικά κριτήρια «μιλάνε» στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.




Η εκκίνηση θα είναι κλασικά με το αγώνισμα για την ατομική ασυλία. Εκεί όπου ο Σπύρος Μαρτίκας θέλει νίκη Τρίτη και Τετάρτη για να μην είναι υποψήφιος. Δεν θα την πάρει. Διότι, αυτός ο παίκτης κερδίζει την 2η ατομική ασυλία. Με άλλα λόγια, πάει για το ρεκόρ ο Professor.

Αν δεν προκύψει κάποια ακόμα βέβαια, οι υποψήφιοι θα είναι τρεις. Και λέμε αν δεν προκύψει κάποια έκπληξη, μιας και δεν αποκλείεται ο Γιώργος Λιανός να ανακοινώσει κάποια ευκαιρία για τον δεύτερο υποψήφιο. Βέβαια, τρεις (μην σας πω και τέσσερις) θα είναι ο υποψήφιοι όπως και να έχει. Διότι, αν υπάρξει κάποιος που θα γλιτώσει, θα δώσει άλλον στη θέση του.

Survivor 14/6 αποχώρηση: Ποιος ο επόμενος;


Ο Σπύρος Μαρτίκας θα είναι οριστικά ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Το ερώτημα είναι άλλο όμως. Ποιος θα είναι μαζί του στον τάκο. Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί.



Ωστόσο, και για όσο ακόμα υπάρχουν παίκτες στον Άγιο Δομίνικο, η αγωνία αναμένεται να χτυπήσει κόκκινο! Άλλωστε μία πρώτη γεύση πήραμε στο επεισόδιο της Δευτέρας όπου ο Άρης Σοϊλέδης είπε ότι είναι εθισμένος με τις νίκες, λες και οι άλλοι γουστάρουν να χάνουν…

Είδαμε επίσης την Ασημίνα να έχει μία φοβία με τον… τάκο και να αντιλαμβάνεται ότι θα πρέπει μάλλον να κοντεύει η ώρα που θα αναμετρηθεί με τον γνωστό… δεινόσαυρο των υποψηφιοτήτων του Survivor, τον γνωστό και μη εξαιρετέο μετά από 11 υποψηφιότητες, Σπύρο Μαρτίκα.

Ποιος όμως παίκτης θα κάνει την εμφάνισή του από την κάλπη ως άλλος… λαγός; Και τελικά θα καταφέρει να γίνει όντως λαγός και να βρεθεί στην Ελλάδα εν μία νυκτί; Ή μήπως θα αποδειχθεί πολύ σκληρός για να εγκαταλείψει το νησί της Καραϊβικής;



Το βλέπουμε ξεκάθαρα από το trailer ποιος είναι αυτός που φοβάται περισσότερο. Άλλωστε και ο Μαρτίκας κατευθύνει τους παίκτες της Μπλε ομάδας προς εκείνη την κατεύθυνση. Ο λόγος φυσικά για το «βουνό», την Ασημίνα Χατζηανδρέου, που μάλλον ήρθε η σειρά της να τεθεί στην ευχέρεια του κοινού!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.