Ads Top

Η επόμενη μεταγραφή Ολυμπιακού μετά τον Βρσάλικο!


Έτοιμος να πυροδοτήσει νέα «βόμβα» τύπου Βρσάλικο είναι ο Ολυμπιακός - Όλα τα δεδομένα

Ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει και άλλες υποθέσεις - πλην Βρσάλικο - τις τελευταίες ημέρες και ενώ υπάρχει πληροφορία για δυνατό όνομα με Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό.




Ο Ολυμπιακός μετά την προφορική του συμφωνία με τον Σίμε Βρσάλικο κινείται και σε άλλα μέτωπα για την ενίσχυση του ρόστερ.

Οι πληροφορίες που υπάρχουν τα τελευταία 24ωρα μιλούν για επαφές με Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό ικανό να κάνει τη διαφορά (πιθανώς από το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα), χωρίς ωστόσο να υπάρχει επιβεβαίωση σε επίπεδο ονοματολογίας (δηλαδή για το όνομά του). Οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει για αυτήν τη μεταγραφική περίσταση είναι για παίκτη που μπορεί να κάνει το... μπαμ αλά Βρσάλικο.



Ο Ολυμπιακός μετά τον Βρσάλικο από πλευράς προτεραιότητας έχει να κλείσει έναν winger (ή έστω παίκτη σαν περιφερειακό επιθετικό, που να παίζει και εξτρέμ και φορ) και έναν μεσοεπιθετικό. 

Για τον winger μάλιστα προκύπτει και αυτή η προσθήκη θα είναι ιδιαίτερα δυνατή και από καλό Πρωτάθλημα. 

Εφόσον όλα πάνε καλά τις βασικές του μεταγραφικές ανάγκες θα τις έχει καλύψει μέχρι να φύγει η ομάδα για την Αυστρία στις 22 Ιουνίου ή και στο ξεκίνημα της παρουσίας της στη χώρα αυτήν για την προετοιμασία της στο εξωτερικό.



Τώρα σε άλλα επίπεδα θα χρειαστεί και έναν 2ο δεξιό μπακ (ως back up). Υπάρχει το ανοιχτό μέτωπο με μία τουλάχιστον προσθήκη στη θέση του αριστερού μπακ και από εκεί και πέρα μένει να φανεί εάν θα χρειαστεί και έναν ακόμα φορ ή όχι.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.