Ads Top

«Βόμβα» με Καλάθη θέλει ο Μπαρτζώκας στον Ολυμπιακό!


Τι αναφέρει δημοσίευμα - Το «μήνυμα» που έστειλε στον Νικ Καλάθη ο Μπαρτζώκας - Ποιους άλλους παίκτες έχει στη λίστα του!

Ο Νικ Καλάθης είναι ένας παίκτης που θέλει σαν…τρελός ο Γιώργος Μπαρτζώκας - Οι δυο τους φέρονται να έχουν ανταλλάξει μηνύματα για τη μεταγραφή του έλληνα γκαρντ στον Ολυμπιακό




Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, επικράτησε με 3-0 του Παναθηναϊκού στους τελικούς και κατέκτησε το νταμπλ. Οι Ερυθρόλευκοι, ύστερα από μια φοβερή σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχουν βάλει μπροστά το σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς και ήδη γίνεται «παρέλαση» ονομάτων.

Ο Ολυμπιακός θέλει συγκεκριμένες κινήσεις για να κλείσει το ρόστερ για τη νέα σεζόν και ένας από τους παίκτες που κοιτάζει ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι ο Νικ Καλάθης.

Ένας παίκτης που ήθελε ο Ολυμπιακός πριν από δύο χρόνια, αλλά και αποτελεί διακαή πόθο του έλληνα τεχνικού.

Ο έλληνας γκαρντ αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα, δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2023, αλλά είναι αρκετά πιθανό να μείνει ελεύθερος από την καταλανική ομάδα, που θέλει να αδειάσει χώρο για τον Σατοράνσκι.



Όπως αναφέρει λοιπόν δημοσίευμα της LiveSport, οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν μεταφέρει το ενδιαφέρον τους στην πλευρά του παίκτη, ενώ αναφέρεται πως αντάλλαξε και μηνύματα μαζί του ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Οι Πειραιώτες, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, περιμένουν ο Καλάθης να αποζημιωθεί μέρος της επόμενης σεζόν από τους Καταλανούς και, ανάλογα και με το τι θα γίνει με τον Ντόρσεϊ, ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού.

Όμως, ο Ολυμπιακός δε δουλεύει μόνο την περίπτωση του Καλάθη, αφού στο στόχαστρό του είναι και ο Ντουέιν Μπέικον, που έκανε τη διαφορά τη φετινή χρονιά με τη Μονακό.

Ο αμερικανός γκαρντ φέρεται να είναι ένα από τα πρώτα ονόματα που ζήτησε ο Μπαρτζώκας, αλλά είναι επίσης στο στόχαστρο της Εφές.

Σε ό,τι αφορά τους ψηλούς, υπάρχει στο προσκήνιο το όνομα του Τζος Νίμπο, ο οποίος έδειξε τη χρονιά που πέρασε με τη Ζαλγκίρις ότι μπορεί να ξεχωρίσει στο επίπεδο της EuroLeague.



Να θυμίσουμε ότι το συγκεκριμένο παίκτη τον ήθελε και πέρσι ο Μπαρτζώκας, όμως η μετακίνησή του δεν προχώρησε στο λιμάνι, με τον Ολυμπιακό να στρέφεται σε εναλλακτικές επιλογές.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.