Ads Top

Survivor - Μαρία Αντωνά: Η Μαρία Αντωνά «αποκάλυψε» τι ειπώθηκε στη συνάντηση με Σοφιάννα - «Ξέρω πόσο δύσκολα έχεις περάσει» (vid)


«Νομίζω το λιγότερο που είχα να κάνω ήταν...» - Όλο το παρασκήνιο της συνάντησης Αντωνά-Σοφιάννας, όλα όσα ειπώθηκαν μεταξύ τους
Η Μαρία Αντωνά και η Σοφιάννα Αβραμάκη συναντήθηκαν το βράδυ της Κυριακής μόλις μια μέρα μετά την άφιξη της πρώην παίκτριας στην Ελλάδα σε μια «πολύ γλυκιά προσέγγιση» όπως την χαρακτήρισε η Μαρία Αντωνά.




Φυσικά τα πράγματα ξεκαθαρίστηκαν για όσα ειπώθηκαν και για όσα πραγματικά έγιναν πίσω από τις κάμερες του Survivor. «Ήταν μια πολύ γλυκιά προσέγγιση από την ίδια. Νομίζω το λιγότερο που είχα να κάνω ήταν να απαντήσω θετικά σε αυτήν την πρόσκληση και την ευχαριστώ πολύ.

Είναι ένα πολύ γλυκό παιδί που είπε τη δική της αλήθεια μέσα από τα μάτια της. Ήταν κι αυτή αρκετά ταραγμένη γιατί δεν μπορούσε να φανταστεί το μέγεθος της κατάστασης. Ειλικρινά ούτε καν μου περνούσε από το μυαλό ότι έχει συμβεί όλο αυτό» πρόσθεσε η Μαρία Αντωνά στην εκπομπή «Ποιός είναι Πρωινιάτικά».



Η ίδια μάλιστα είπε πως «Είχε στεναχωρηθεί η οικογένειά της. Μου είπε, ‘ήταν πολύ δύσκολο και για μένα γιατί έπρεπε να απολογηθώ στην μητέρα μου και στον πατέρα μου’. Δεν είναι ωραίο για το κορίτσι να την ρωτάνε συνέχεια για μένα. ‘Και στο αεροδρόμιο με ρωτούσαν μόνο για σένα’, μου είπε. Είναι ένα πολύ γλυκό παιδί. Νομίζω θα βγει και αυτή να τοποθετηθεί και θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Όλο αυτό από κάπου έχει αρχή, μέση κι ελπίζω να έχει και ένα τέλος».



Μετά από όσα εκμυστηρεύτηκε η σύντροφος του Άρη για την κουβέντα της με την Σοφιάννα, η Μπέττυ Μαγγίρα σηκώθηκε από τη θέση της, πλησίασε τη συνεργάτιδά της και είπε αγκαλιάζοντάς την: «Να κάνω μια μεγάλη αγκαλιά το Μαράκι, γιατί ξέρω πόσο δύσκολα είχε περάσει και αυτό νομίζω ότι είναι μια δικαίωση για σένα και μπράβο σου γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να το διαχειριστείς».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.