Ads Top

Survivor Spoiler 9/5: Ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία;


Μπλε ή Κόκκινη; Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα; Δείτε τι λέει η πρώτη διαρροή..
Οι Μπλε πανηγύρισαν έξαλλα την πρώτη Ασυλία της εβδομάδας στο Survivor. Τι θα γίνει όμως με τη δεύτερη;




Με μια πειστική εμφάνιση και εκμεταλλευόμενοι το αριθμητικό τους πλεονέκτημα, οι Μπλε πήραν το πρώτο κομμάτι του τοτέμ και έστειλαν τους Κόκκινους στην ατομική Ασυλία. 

Ως πρώτος υποψήφιος στον τάκο βγήκε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.  Το «βουνό» δεν ανήκει στη λεγόμενη κλίκα και μοιραία αναδείχθηκε μέσα από την κάλπη. Για να λέμε την αλήθεια όμως, τα πήγε και χάλια στον στίβο μάχης.



Πλέον, με τους κόκκινους να μην έχουν πολυτέλεια να χάσουν κι άλλο αγώνισμα, η επικράτηση στο 2ο αγώνισμα της ασυλίας φαντάζει μονόδρομος. Ωστόσο, με βάση την εικόνα που έδειξαν από τον πρώτο αγώνα, είναι δυνατόν να το κατακτήσουν;

Survivor spoiler 9/5: Μπλε ή Κόκκινοι;

Όπως ξέρουμε πλέον, οι Μπλε έφεραν εις πέρας την πρώτη τους αποστολή, παρά το γεγονός ότι είναι ακόμα διχασμένοι. Ο Τάκης δεν θέλει να βλέπει ούτε ζωγραφιστούς τους Μαρτίκα – Σοϊλέδη και αυτή η κατάσταση ίσως να γυρίσει μπούμερανγκ στον στίβο μάχης του ριάλιτι του ΣΚΑΪ.



Αφού οι Μαχητές έχουν γίνει… μπίλιες, είναι πολύ εύκολο να ανατραπούν οι ισορροπίες. Αυτό κιόλας προς τιμήν των Κόκκινων, οι οποίοι είναι αποδεκατισμένοι.

Και αυτή τη φορά θα γίνουμε μάρτυρες μιας ακόμα ανατροπής. Οι Κόκκινοι θα πατήσουν πάνω στον μπλε διχασμό και θα πανηγυρίσουν τη 2η Ασυλία. Αυτή είναι η πρώτη εκτίμηση βέβαια.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.