Ads Top

Survivor Τrailer 10/5: Οι παίκτες «λυγίζουν» με το έπαθλο επικοινωνίας - Μάχονται για τηλεφωνική επικοινωνία με τις οικογένειες τους!


Τεράστιο έπαθλο απόψε στο Survivor «λυγίζει» τους παίκτες - Δείτε πως αντιδρούν στην ανακοίνωση Λιανού
Survivor trailer 10/5: Χαμός πραγματικός αναμένεται να γίνει απόψε στο Survivor, με το trailer που έδωσε ο ΣΚΑΪ στη δημοσιότητα να μας προετοιμάζει.




Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Αρχικά βλέπουμε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να τονίζει ότι ο Τάκης Καραγκούνιας έκανε τη μεγάλη ανατροπή δίνοντας ως υποψήφιο τον Άρη, όπως είχε κάνει εκείνος όταν είχε κερδίσει την ατομική ασυλία.

Από την πλευρά του ο Τάκης, ξεκαθαρίζει ότι δεν είχε καμία απολύτως στρατηγική και ο κόσμος θα πρέπει να είναι ο μεγαλύτερος κριτής όλων των παικτών.

Ωστόσο όλοι οι παίκτες, ανεξαρτήτως ομάδας θα αφήσουν πίσω τις διαφορές τους, όταν ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει το μεγάλο έπαθλο της αποψινής βραδιάς.



Survivor trailer 10/5: Ποια ομάδα θα πάρει το έπαθλο επικοινωνίας;


Απόψε οι Κόκκινοι και οι Μπλε θα πρέπει να δώσουν μία από τις πιο δυνατές… μάχες τους στο παιχνίδι, για ένα από τα μεγαλύτερα έπαθλα.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες διεκδικούν το έπαθλο της επικοινωνίας, ωστόσο αυτό δεν ένα οποιοδήποτε έπαθλο επικοινωνίας, αφού θα μπορέσουν επιτέλους να μιλήσουν live με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Στο άκουσμα αυτής της είδησης, όλοι… σπάνε και βάζουν τα κλάματα, αφού ο καιρός που έχει περάσει είναι αρκετός και η επαφή τους με τον έξω κόσμο είναι μηδαμινή, με τις οικογένειες τους να είναι χιλιόμετρα μακριά.



Μάλιστα ο Τάκης φαίνεται να είναι σοκαρισμένος και με δάκρυα στα μάτια του, φωνάζει ότι θα τα δώσει όλα απόψε στο παιχνίδι.

Σίγουρα στη συνέχεια αυτή θα πάρει και μεγάλο ψυχολογικό αβαντάζ, που μπορεί να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο και σε επόμενα αγωνίσματα.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.