Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 24/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού!


Οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο - Ποιοι χάνουν σήμερα - Μπλε ή Κόκκινοι;

Επεισοδιακό θα είναι και απόψε το Survivor, όπου για ακόμα μία φορά οι παίκτες φτάνουν στα όρια τους και μάλιστα τα ξεπερνούν.




Συγκεκριμένα, όπως βλέπουμε στο trailer του Survivor, οι Μπλε γίνονται άνω-κάτω, αφού ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έχει αρχίσει πάλι τα δικά του.

Ο παίκτης των Μπλε κατηγορείται από τους συμπαίκτες του ανοιχτά ότι έφερε πάλι την τοξικότητα στην ομάδα, ενώ ο ίδιος τα βάζει και με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Όλα αυτά σε συνέχεια των όσων έγιναν το βράδυ της Δευτέρας, και μπορείτε και εσείς να παρακολουθήσετε στα highlights του Survivor.

Survivor διαρροή 24/5: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο του φαγητού;

Μετά τις δύο συνεχόμενες ασυλίες, οι Κόκκινοι και οι Μπλε ήρθε η ώρα να κοντραριστούν για το πολύ σημαντικό έπαθλο φαγητού.

Ο καιρός που έχει περάσει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι πραγματικά πολύς και οι δυνάμεις πολλών παικτών έχουν αρχίσει και τους εγκαταλείπουν.



Έτσι, ό,τι έξτρα φαγητό μπορούν να βρουν τους δίνει ένα τεράστιο boost ενέργειας αλλά και ψυχολογίας για τη δύσκολη συνέχεια.

Εμείς σας είχαμε από το βράδυ δώσει την πρώτη μας εκτίμηση ότι οι Μπλε θα καταφέρουν να επιστρέψουν στις νίκες και να πάρουν το έπαθλο.

Αυτό θα γίνει τελικά, αφού έρχεται να μας επιβεβαιώσει απόλυτα ο άνθρωπος μας που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και παρακολουθεί τα πράγματα, για την καλύτερη ενημέρωση σας.

Survivor διαρροή 24/5: Ποιος αποχωρεί και από ριάλιτι επιβίωσης;



Πάντως δε θα σας αφήσουμε έτσι, αφού ήδη έχουμε και την αποκάλυψη για το ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor.

Η κόκκινη και η μπλε ομάδα έχουν από έναν υποψήφιος, όπου είναι ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Η… μάχη μεταξύ τους μπορεί να φαίνεται ότι θα είναι σκληρή, ωστόσο ένας κατάφερε να επικρατήσει και στέλνει τον άλλον πίσω στην Ελλάδα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.