Ads Top

Survivor Spoiler 6/5: Σε κατάσταση απελπισίας ο Ατζούν και η παραγωγή


Τα πράγματα είναι δύσκολα στο Survivor και αυτό δεν μπορεί να το κρύψει ο Γιώργος Λιανός, όπως και ούτε η παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί. 

Το ριάλιτι επιβίωσης «φυλλορροεί», με τους παίκτες να φεύγουν ο ένας μετά τον άλλο για διάφορους λόγους και άπαντες βρίσκονται σε «αναμμένα κάρβουνα» για το τι μέλλει γενέσθαι,



Είναι χαρακτηριστικό, άλλωστε, ότι στο τέλος αυτής της εβδομάδας, αν όλα κυλήσουν φυσιολογικά, θα μείνουν εννέα παίκτες, μετά και την αποχώρηση της Αναστασίας Τσέρου ελέω ανωτέρας βίας. 

Οι γιατροί, άλλωστε, δεν της επέτρεψαν να μείνει άλλο στον Άγιο Δομίνικο, με αποτέλεσμα να παίρνει άμεσα το αεροπλάνο της επιστροφής στην Ελλάδα από το νησί, με τον τραπεζικό της λογαριασμό πάντως να «φουσκώνει» αρκετά για τους 2.5 μήνες, που βρέθηκε στο παιχνίδι.



Το πρόβλημα, ωστόσο, είναι δεδομένο για την παραγωγή. Κι αυτό, αν σκεφτεί κανείς τις τάσεις φυγής, που έχει εκφράσει εδώ και καιρό η Σταυρούλα Χρυσαειδή, σε συνδυασμό με τα διαρκή προβλήματα της Ασημίνας Χατζηανδρέου, με αποτέλεσμα να υπάρχει πιθανότητα, αν δε... μεθοδευτεί αποχώρηση όπως του Τζέιμς Καφετζή, να έχουμε ακόμη και οκτώ παίκτες στο τέλος αυτής της εβδομάδας.

Survivor 2024 spoiler 06/05: Η δύσκολη θέση Ατζούν και παραγωγής μπροστά σε... ολόκληρο προγραμματισμό



Κάπως έτσι, ο Ατζούν και η παραγωγή του πρέπει να αποφασίσουν σύντομα το τι θα γίνει, καθώς στον ημιτελικό στο Γαλάτσι πάνε πέντε παίκτες κι αν ακολουθήσουν, σε λογικό πλαίσιο, 3-4 αποχωρήσεις ακόμη, μιλάμε για ένα μήνα ζωής ακόμη για το Survivor, αναφορικά με τα γυρίσματα στον Άγιο Δομίνικο. Κάτι τέτοιο, ασφαλώς, σημαίνει και διαφοροποίηση στον προγραμματισμό, αφού η τελική φάση συνήθως λαμβάνει τόπο τον Ιούλιο στο Άλσος Βεΐκου.

Ο Ατζούν και η παραγωγή του, λοιπόν, σκέφτονται δύο λύσεις. Η μία είναι, φυσικά, να τελειώσει νωρίτερα το ριάλιτι μετά τις τόσες ατυχίες, που έχουν προκύψει. 

Η άλλη είναι... η καθυστέρηση, με το ένα μέτρο φυσικά να είναι να μην υπάρξει αποχώρηση αυτή την εβδομάδα, ύστερα από εκείνη της Αναστασίας. Σύντομα, πάντως, θα έχουμε νεότερα και η απόφαση της παραγωγής αναμένεται, με τον Γιώργο Λιανό να μαθαίνει το τι θα χρειαστεί να ανακοινώσει στους παίκτες.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.