Ads Top

Σασμός Spoiler 27/5: Αυτός είναι όρος Αστέρη για να δώσει το νεφρό του στην Αργυρώ


Συγκλονιστική θα είναι η συνέχεια στον αγαπημένο μας Σασμό.. Δείτε τι όρο βάζει ο Αστέρης για να δώσει το νεφρό του και να σώσει την Αργυρώ..

Όλες οι συνταρακτικές εξελίξεις με πρωταγωνιστή τον Αστέρη και την Αργυρώ στη σειρά «Σασμός».

Ο Σασμός καθηλώνει το κοινό καθημερινά με την πορεία της πλοκής του όπως φανερώνουν και τα νούμερα της σειρά του Alpha στην τηλεθέαση.




Όπως σας έχουμε ήδη γράψει, σύντομα η κατάσταση της υγείας της Αργυρώς θα επιδεινωθεί απότομα με την ζωή της να κρέμεται πλέον από μία κλωστή.

Ο γιατρός της της προτείνει την λύση της μεταμόσχευσης. Η Αργυρώ δέχεται και πλέον όλοι αγωνιούν για το αν θα βρεθεί συμβατός δότης.

Στο μεταξύ η Αργυρώ αφού πρώτα είχε εκμυστηρευτεί το μυστικό της στον Άγγελο και στη συνέχεια στη Βασιλική, αναγκαστικά ανακοινώνει το πρόβλημα υγείας και στη μητέρα της.

Μάλιστα η Αργυρώ μαθαίνει για την άσχημη τροπή που πήρε η υγεία της κατά τη διάρκεια του αρραβώνα του Αντώνη με την Μαρίνα.

Έτσι η Μαρίνα προσφέρεται να της δώσει αυτή το νεφρό της όμως οι εξετάσεις είναι αρνητικές ενώ ακολουθούν και άλλα αρνητικά αποτελέσματα.




Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αστέρης συμμαχεί με τη Μαρίνα για να δώσει το νεφρό του

Στο μεταξύ ο Αστέρης έχει αρχίσει να υποψιάζεται πως κάτι πάει λάθος με την Αργυρώ και ψάχνει να μάθει τι συμβαίνει.

Η Βασιλική του αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας της και ο Αστέρης βυθίζεται στην απελπισία καθώς ψάχνει τρόπο να την βοηθήσει.

Μιλάει με την Μαρίνα η οποία του αποκαλύπτει πως η κόρη της χρειάζεται μεταμόσχευση νεφρού. Έτσι αυτός αποφασίζει αμέσως να κάνει εξετάσεις για συμβατότητα για να της δώσει το νεφρό του.

Τα αποτελέσματα βγαίνουν και ο Αστέρης είναι συμβατός. Γνωρίζοντας πως η Αργυρώ δεν θα επέτρεπε κάτι τέτοιο Αστέρης και Μαρίνα προχωράνε σε μία μυστική συμφωνία: να μην μάθει ποτέ η Αργυρώ ότι αυτός ήταν ο δότης.

Η Μαρίνα με δάκρυα στα μάτια του δίνει το λόγο της πως θα είναι η μόνη που ξέρει ότι αυτός είναι ο δότης.



Στη συνέχεια ο Αστέρης για να μην κινήσει τις υποψίες της Καλλιόπης της ανακοινώνει ότι θα λείψει εκτός Κρήτης για 15 μέρες.

Δίνει τη συγκατάθεσή του στους γιατρούς και η ημέρα του χειρουργείου φτάνει με την Αργυρώ να αγνοεί πλήρως ότι ο Αστέρης είναι ο άνθρωπος που της σώζει τη ζωή.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.