Ads Top

Survivor - Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Η πρώτη «απειλητική» ανάρτηση Εμμανουήλ μετά την αποχώρηση του (vid)


Ο Εμμανουήλ επιστρέφει Ελλάδα και «απειλεί» κόσμο - Δείτε όλα όσα λέει
Τι κι αν έφυγε από το Survivor; Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ήρθε για να μείνει στην ελληνική τηλεόραση και show-biz.




Η αποχώρησή του από το ριάλιτι του Αγίου Δομινίκου, του προσέθεσε αρκετά χρήματα στον τραπεζικό του λογαριασμό. Ωστόσο, αυτό μοιάζει να μην είναι το μοναδικό κέρδος του Make-Up Artist από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Ήδη ετοιμάζονται, μία προς μία οι τηλεοπτικές του εμφανίσεις στο κανάλι του Φαλήρου. Ας μην γελιόμαστε, παρέλαση θα κάνει από όλες τις εκπομπές. Μαλέσκου, Μουτσινάς και Γκουντάρας – Κάκκαβα θα υποδεχτούν τον Εμμανουήλ.

Θα έχει πολλά να πει άλλωστε και αναρωτιόμαστε αν θα φτάσει ο τηλεοπτικός χρόνος. Διότι πέρα από διάλογο, σίγουρα προβλέπονται και μικροεντάσεις μαζί του.



Εφόσον είναι καλό παιδί πάντως, μπορεί και κάποιος να του δώσει και καμιά μικρή θέση σε κάποιο πάνελ από την επόμενη σεζόν.

Αυτές τις… απειλές έκανε γνωστές ο Κωνσταντίνος από το αεροδρόμιο του Σάντο Ντομίνγκο. Από εκεί ξεκινάει και μέσω ΗΠΑ και Ισπανίας, θα επιστρέψει το μεσημέρι της Παρασκευής (27/5) στη χώρα μας.

Φανταστείτε τι έχει να γίνει από κάμερες στο Ελ. Βενιζέλος. Ο πρώην παίκτης των Μπλε ανέβασε ένα βίντεο, το οποίο το πόστασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, αλλά και τα υπόλοιπα social media.



Χαμογελαστός αυτή τη φορά και όχι δακρυσμένος όπως στο Συμβούλιο. Σ’αυτό τα εξήγησε όλα. Ότι τις επόμενες μέρες θα τον δούμε στην TV ξανά, ότι έχει μακριά μαλλιά και ότι είναι σαν ναυαγός.

Παράλληλα ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη που του έδωσε στο παιχνίδι.

Survivor 27/5: Το βίντεο του Εμμανουήλ



Ο Εμμανουήλ επιστρέφει Ελλάδα και «απειλεί» κόσμο!

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.