Ads Top

Survivor Trailer 25/4: Η ανακοίνωση Ατζούν «τρελαίνει» τους παίκτες - «Ξεχάστε όσα ξέρετε, όλα αλλάζουν...» (Video)


Σοκαριστικός τραυματισμός για τον Εμμανουήλ - Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας; Δείτε τι ανακοινώνει ο Ατζούν
Συναρπαστικό θα είναι το νέο επεισόδιο του Survivor 5, το οποίο επιστρέφει στον ΣΚΑΙ σήμερα βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα (25/04), μετά από μια ολιγοήμερη διακοπή λόγω των γιορτών. 




Παράλληλα, οι εξελίξεις είναι... φωτιά και λαύρα στο Survivor 5, με το παρασκήνιο φέτος να είναι ίσως πιο έντονο από ποτέ στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και τους παίκτες να δείχνουν διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα και να «θυσιάσουν» οτιδήποτε, προκειμένου να βρεθούν εκείνοι στον αφρό

Ένα μεγάλο έπαθλο έρχεται στο νέο επεισόδιο του Survivor τη Δευτέρα (25/4), αλλά οι ανατροπές καλά κρατούν. Ένας ακόμη μεγάλος τραυματισμός έρχεται να σοκάρει τους παίκτες και να δημιουργήσει προβληματισμό. Όλα αυτά στον αγώνα του επάθλου που έρχεται διά χειρός Ατζούν. Πριν ακόμη, όμως, οι παίκτες κατέβουν στη μάχη, οι συγκρούσεις συνεχίζονται στην καλύβα των μπλε.



«Σίγουρα με την παραμονή μου έκλεισαν αρκετά στόματα. Υποψιάζομαι ότι θα γίνουν κάποιες μπιφτέκες για άλλη μια φορά», τονίζει η Σοφιάννα και τη σκυτάλη παίρνει ο Άρης, ο οποίος εξοργισμένος μιλάει για την αλλαγή της συμπεριφοράς των συμπαικτών του.

«Εσείς που κατηγορείτε για χαρακτήρα εμένα, είστε μόνοι σας στο παιχνίδι. Μόνοι σας μπήκατε και μόνοι σας θα βγείτε», σχολιάζει ο ποδοσφαιριστής.

Τα πνεύματα, όμως, κατευνάζονται όταν οι ομάδες πηγαίνουν στον αγώνα επάθλου, όπου τους υποδέχεται ο Ατζούν. Ο παραγωγός θα παρουσιάσει στη θέση του Γιώργου Λιανού όσο εκείνος βρίσκεται στην Ελλάδα. Φυσικά, ύστερα από 4 μήνες, τώρα ξεκινούν τα μεγάλα έπαθλα και η νικητήρια ομάδα θα ταξιδέψει στο Μαϊάμι.



Οι παίκτες ζητωκραυγάζουν και θα παλέψουν με την καρδιά τους για να φέρουν την πολυπόθητη νίκη. Ένας τραυματισμός, όμως, θα σοκάρει τους παίκτες του Survivor στο νέο επεισόδιο που έρχεται τη Δευτέρα 25/4.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ χτυπάει σοβαρά το χέρι του και σφαδάζει από τον πόνο. Οι νοσηλευτές μπαίνουν να βοηθήσουν και όλοι οι παίκτες τρέχουν να τον βοηθήσουν! Πώς θα εξελιχθεί ο τραυματισμός του παίκτη; Η συνέχεια επί της οθόνης!

  Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.