Ads Top

Survivor Spoiler 25/4: Η νέα φωτογραφία Σοϊλέδη-Σοφιάννας «έριξε» το Twitter (pic)


Υπάρχει τελικά σχέση; Χαμός στο Survivor με νέα φωτογραφία Σοφιάννας με Σοϊλέδη - Τι ανακάλυψαν στο Twitter
Τι τρέχει ανάμεσα στους δύο παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης; Οι χρήστες του twitter έγιναν ντετέκτιβ τα τελευταία 24ωρα και βρήκαν κάτι πολύ ενδιαφέρον...




Σε… σήριαλ έχει εξελιχθεί το φετινό Survivor, καθώς τις τελευταίες ημέρες όλοι ασχολούνται με το εάν «τρέχει» κάτι ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τη Σοφιάννα Αβραμάκη. Μετά τις… μπηχτές τω παικτών που βρίσκονται μέσα στο παιχνίδι, ήρθε και η τοποθέτηση της Τζο μετά την αποχώρησή της από το νησί, να «ανάψει φωτιές».

«Η Ασημίνα μου είχε πως η Σοφιάννα βλέπει ερωτικά τον Άρη και ότι της αρέσει. Τώρα δεν ξέρω ποιον να πιστέψω, δεν τους έχω και πολύ εμπιστοσύνη. Γενικότερα πιστεύω ότι και ο Σοφιάννα και η Μαίη έχουν αλλάξει από τότε που άρχισαν να κάνουν παρέα με τον Άρη. Είναι πιο επιθετικές και ειρωνικές και συμπεριφέρονται διαφορετικά», ανέφερε και… ξεσήκωσε αντιδράσεις!



Άλλωστε, όλα έχουν ξεκινήσει από τις τοποθετήσεις on camera του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ οι χρήστες το διαδικτύου έχουν εξελιχθεί σε ντετέκτιβ τα τελευταία 24ωρα. ΤΙ βρήκαν λοιπόν και γίνεται χαμός στα social;

Την παρακάτω φωτογραφία, όπου πολλοί πιστεύουν πως… λέει πάρα πολλά. Δείτε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας!




Το casting του φετινού Survivor μπορεί να μην είναι πολύ πετυχημένο, όσον αφορά το γκελ που κάνουν οι παίκτες στο τηλεοπτικό κοινό, ωστόσο όσον αφορά την επιλογή των κοριτσιών, η παραγωγή είχε… 100% επιτυχία!

Όλες οι κοπέλες που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο είναι εντυπωσιακές και καθημερινά πλέον ο σκηνοθέτης προσφέρει εντυπωσιακά πλάνα από την παραλία.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.