Ads Top

Survivor Spolier 8/4: Αποβάλλει τον Νίκο Γιάννη η παραγωγή;


Ο καβγάς με τον Τάκη και ο μεγάλος κίνδυνος για τον Νίκο Γιάννη - Τι σκέφτεται η παραγωγή για να σταματήσουν όλοι αυτοί οι καβγάδες
Το Survivor 5 δε σταματά να έχει φοβερές εξελίξεις, με τις εντάσεις και τις κόντρες μεταξύ των παικτών να αυξάνονται ακόμη περισσότερο, ξεπερνώντας ίσως ορισμένες φορές τα όρια.



Τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι. Από τους παίκτες που κοντεύουν να κλείσουν τετράμηνο στο νησί, έως εκείνους που μπήκαν πιο πρόσφατα, άπαντες περνούν τις δικές τους δυσκολίες, έχοντας την υποχρέωση να ανταποκριθούν στις συνθήκες, που βρίσκουν μπροστά τους στο νησί.

Κάπως έτσι, δημιουργείται ένα επικίνδυνο «κοκτέιλ» με ίντριγκες και κόντρες, που μπορεί ανά πάσα στιγμή να προκαλέσει «φωτιά» ανάμεσα στους παίκτες. Και αρκετές φορές, μάλιστα, έχουν φτάσει και πολύ κοντά στο σημείο της σωματικής βίας, κάτι που δεν έχουμε δει τόσο έντονα στα προηγούμενα Survivor, δείγμα του πόσο δύσκολα είναι ειδικά φέτος τα πράγματα.



Survivor spoiler: Ο καβγάς Νίκου και Τάκη - Κίνδυνος για τον πρώτο

Στο trailer του νέου επεισοδίου (8/4), βλέπουμε τον Τάκη Καραγκούνια και τον Νίκο Γιάννη να έρχονται σε οξεία αντιπαράθεση. Ο πρώτος ρίχνει χώμα στον αντίπαλό του στη διάρκεια του αγωνίσματος και ο δεύτερος αντιδρά πολύ έντονα, ουρλιάζοντας προς τον μισθοφόρο και μην κρύβοντας τα νεύρα του.

Η ένταση είναι πολύ μεγάλη και άπαντες τρέχουν να τους σταματήσουν, με τον Νίκο να έχει πολύ απειλητικές διαθέσεις έναντι του Τάκη. Το περιστατικό συζητείται έντονα στην παραγωγή, η οποία είναι ανήσυχη για τις συμπεριφορές των παικτών, που βρίσκονται στα όρια.



Στην παραγωγή, άλλωστε, έχουν σκεφτεί αρκετές φορές πως ίσως θα έπρεπε να διώξουν κάποιο παίκτη, ώστε να στείλουν ένα μήνυμα προς τους υπόλοιπους, καθώς η κατάσταση έχει ξεφύγει. Ο Γιάννης έδωσε πια τη δική του αφορμή, αν και παρέμβαση δεν υπήρξε σε πιο έντονα περιστατικά, κάτι που σημαίνει πως μάλλον δεν κινδυνεύει.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.