Ads Top

Survivor Spoiler 9/4: Άγριος καβγάς στο αγώνισμα - Ο Λιανός τρέχει να χωρίσει τους παίκτες (vid)


Έρχονται στα χέρια οι παίκτες στο αγώνισμα του Σαββάτου - Ξεφεύγει εντελώς η κατάσταση και ο Γιώργος Λιανός τρέχει να προλάβει...τα χειρότερα - Δείτε όλα όσα θα γίνουν!

Τα πράγματα στο Survivor 5 δείχνουν να ξεφεύγουν, με τους παίκτες να έρχονται σχεδόν στα χέρια και την παραγωγή να τρέχει να τους σταματήσει, αφού η ένταση είναι έκδηλη.



Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ήταν, αναμφίβολα, ο μεγάλος κερδισμένος της εβδομάδας, καθώς κατάφερε να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης, διώχνοντας μια ισχυρή παίκτρια σαν την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, και τώρα τα βάζει ανοικτά με την ομάδα του.

Survivor trailer: Ξεφεύγει η κατάσταση στο αγώνισμα...

Ο ίδιος «ξεσπά», όντας κοντά στην αποχώρηση, κατηγορώντας την μπλε ομάδα πως τον βρίζει, δεν τον σέβεται και δεν τον αφήνει καν να φάει. Οι συμπαίκτες του, βέβαια, δε θα συγκινηθούν από τα παράπονά του και θα κρατήσουν τη σκληρή στάση τους, θεωρώντας πως τα κάνει όλα για τη συμπάθεια του κοινού.



Το αγώνισμα επάθλου είναι το επιστέγασμα της ημέρας, με τις κόντρες να συνεχίζονται. Αυτή την φορά, ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Νίκος Γιάννης έρχονται αντιμέτωποι, αφού ο πρώτος ρίχνει χώμα στο δεύτερο και έρχονται σχεδόν στα χέρια.

Δείτε το trailer:



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.