Ads Top

Survivor Spoiler 9/4: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού;


Μπλε ή Κόκκινη; Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα; Δείτε τι λέει η πρώτη διαρροή..

Το Σάββατο πλησιάζει και μαζί του και το επεισόδιο, το πρώτο για στη… βδομάδα που λέμε για το Survivor. Τα δεδομένα είναι πλέον διαφορετικά στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποχώρησε. Τι σημαίνει αυτό για το έπαθλο φαγητού;



Αν απομονώσουμε το αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι είναι ευχάριστα τα νέα. Η Ευρυδίκη είχε πέσει πάρα πολύ. Σπάνια έφερνε νίκες, ακόμα πιο σπάνια ήταν ανταγωνιστική. Από την άλλη πλευρά, η Ευρυδίκη κρατούσε ισορροπίες και όλοι στην καλύβα την ήθελαν. Αυτό το γεγονός έπαιζε τον ρόλο του και αγωνιστικά.

Ένα μεγάλο ερωτηματικό είναι η ψυχολογική κατάσταση της κολλητής της Ευρυδίκης. Το να σκάσει βόμβα με τη Βρισηίδα δεν μοιάζει πιθανό σε πρώτη φάση. Ωστόσο, η Βρι θα είναι επηρεασμένη από την απουσία της «μαμάς» της, όπως την έλεγε. Δεν θα είναι απλό. Μην ξεχνάμε επίσης και το πόσο πεσμένος ήταν αγωνιστικά στο τελευταίο αγώνισμα και ο Τάκης Καραγκούνιας.



Survivor spoiler 9/4: Διάσημοι ή Μαχητές;

Η απουσία της Ευρυδίκης θα ευνοήσει τους μπλε, αλλά μακροπρόθεσμα. Για την ώρα είναι μια κακή απώλεια. Διότι, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ παρέμεινε στο παιχνίδι. Από όσα βλέπουμε στο Survivor trailer συνεχίζει να δημιουργεί εντάσεις και δύσκολες καταστάσεις στους συμπαίκτες του. Δεδομένα, δεν φταίει στο 100% ή δεν φταίει μόνο αυτός. Το αποτέλεσμα όμως είναι ένα και το αυτό. Με άλλα λόγια, αν δεν σε θέλει η ομάδα σου, σχεδόν ολόκληρη, κάπου ευθύνεσαι κι εσύ ο ίδιος. Η αλήθεια είναι πάντως πως φέρνει τηλεθέαση.



Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για μία ακόμα κόκκινη νίκη. Θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη και τέταρτη στα τελευταία πέντα ματς. Οι κόκκινοι είναι αυτοί που κερδίζουν το έπαθλο φαγητού. Αυτή είναι η πρώτη μας πληροφορία. Το οριστικό Survivor spoiler αργά το βράδυ.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.