Ads Top

Survivor Spoiler 8/4: Τελεσίγραφο από την παραγωγή στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ


Τι συνέβη, γιατί κινδυνεύει με...αποβολή από το Survivor ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ - Πώς κατάφερε να είναι εξάλλοι μαζί του εκτός από συμπαίκτες και αντιπάλους αλλά και η παραγωγή
Ήρθε στο Survivor 5 για να προκαλέσει... χαμό. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έχει γίνει κεντρικό πρόσωπο του ριάλιτι επιβίωσης από την πρώτη κιόλας μέρα, που πάτησε το πόδι του στον Άγιο Δομίνικο, καταφέρνοντας τους παίκτες και των δύο ομάδων να στραφούν εναντίον του.



Η αλήθεια είναι, ότι αν εξαιρέσει κανείς τον παράγοντα του ριάλιτι, προφανής λόγος να βρίσκεται σε αυτό δεν υφίσταται. Δε βοηθά πουθενά, δεν φέρνει νίκες και προκαλεί μονάχα ίντριγκες. Αυτό θα εκτιμά και ο Ατζούν, ώστε να τον επιλέξει και να τον στείλει στο νησί. Ο ίδιος, πάντως, από πολύ νωρίς έχει δημιουργήσει «εχθρούς», με τους συμπαίκτες του να μην εκτιμούν σε καμία περίπτωση τη μηδαμινή προσφορά του και τους αντιπάλους του να παραπονιούνται έντονα για τις αποφάσεις, που παίρνει στα αγωνίσματα, αποφεύγοντας πολλές φορές να παίξει, αφού στην ουσία η παρουσία του θα φέρει δύο πανεύκολους πόντους για την κόκκινη ομάδα.



Τα παράπονα αυτά έγιναν πολύ έντονα και στο τελευταίο συμβούλιο αποχώρησης, όταν ο Ρουβάς και ο Κατσαούνης διαμαρτυρήθηκαν στον Γιώργο Λιανό. Στην περίπτωση αυτή η ομάδα του τον υπερασπίστηκε, αλλά κι εκείνη γνωρίζει πως οι δικαιολογίες που επικαλείται, για να μην αγωνίζεται, δεν έχουν καμία βάση.

Κάπως έτσι, έχει δημιουργηθεί μια γενική δυσφορία, η οποία απασχόλησε την παραγωγή. Μπορεί να προβάλλεται το στοιχείο του ριάλιτι πιο έντονα, αλλά φέτος δίνεται βάση και στο αγωνιστικό κομμάτι και κανείς δε θέλει να μεταδίδονται εικόνες ενός... νέου Τριαντάφυλλου, με παίκτες να επικαλούνται ανύπαρκτους τραυματισμούς, δημιουργώντας εκούσια άλλα δεδομένα στους αγώνες.



Με αυτή την αφορμή, η παραγωγή πλησίασε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, που βρίσκεται ήδη σε δύσκολη θέση, ώστε να του ζητήσει να συνετιστεί. Το μήνυμα που του πέρασαν ήταν, ότι δεν μπορεί για πολύ καιρό ακόμη να συνεχίσει να... παριστάνει τον τραυματία ή να βρίσκει άλλες δικαιολογίες, ώστε να μην παίζει. 

Τον απείλησαν, δε, μέχρι και με απομάκρυνση από το ριάλιτι επιβίωσης, με τον κλοιό να σφίγγει γύρω από τον παίκτη της μπλε ομάδας, που πρέπει σιγά σιγά να σταματήσει τα παιχνίδια.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.