Ads Top

Survivor - Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η πρώτη δήλωση της Ευρυδίκης για τον Βαλάντη μετά την αποχώρηση από το Survivor


«Χείμαρρος» η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για τον Βαλάντη - Όλα όσα είπε στις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρηση της
Τις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης έκανε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στην εκπομπή Love It το μεσημέρι της Παρασκευής (8-04).



«Πιστεύω ότι ο κόσμος ήταν προκατειλημμένος μαζί μου και όχι αδίκως. Διότι είχα συμμετάσχει σε ένα παιχνίδι μόδας, στο οποίο ούσα πρώτη φορά σε ένα τηλεοπτικό προϊόν γνωρίζουμε πλέον όλοι και εγώ ότι το τόσο μεγεθύνεται στην τηλεόραση. Άλλοι νόμιζαν ότι είμαι ηθοποιός και παίζω έναν ρόλο και άλλοι με γούσταραν. Πιστεύω ότι μέσα στο Survivor ο κόσμος είδε τον χαρακτήρα μου και ποια είναι η Ευρυδίκη», είπε μεταξύ άλλων.

Αναφορικά με τον Βαλάντη και τον καβγά τους στον Άγιο Δομίνικο, η πρώην παίκτρια του Survivor, αποκάλυψε:



«Έχω συγχωρήσει τον Βαλάντη γιατί είναι μια ιδιόρρυθμη προσωπικότητα. Μου αρέσει στους ανθρώπους να δίνω συγχώρηση γιατί δεν θέλω να υπάρχει μια φωτιά μέσα μου που με καίει. Ακόμα και αυτό που ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι μέσα στο Survivor, που με στεναχώρησε, με πόνεσε, με τσάκισε, πλέον δεν υπάρχει στο μυαλό μου. Αν δω τον Βαλάντη στον τελικό, θα τον αγκαλιάσω», είπε.

Η ίδια μάλιστα δε δίστασε να αναφερθεί και στην πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον αγαπημένο της όσο ήταν στο ριάλιτι.

«Μου ήρθε ένας ντουβρουτζάς! Πραγματικά δεν το περίμενα. Επειδή έμενα μου αρέσουν οι ουσιαστικές σχέσεις και δε μου αρέσουν οι τίτλοι στις σχέσεις, δεν είχαμε συζητήσεις για γάμους… Μέχρι τώρα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Θα ήθελα να επιστρέψω και να μου το πει ο ίδιος, να τον κοιτάζω και να με κοιτάζει στα μάτια. Το δέχτηκα με όλο μου το είναι, είναι ο άνδρας της ζωής μου», είπε.

Δες το απόσπασμα:



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.