Ads Top

Survivor Αποχώρηση Spoiler 5/4: Ανατροπή! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί αύριο!


Δεν αποχωρεί αυτός που περιμένουν όλοι - Μεγάλη ανατροπή και έκπληξη - Δείτε ποιος παίκτης αποχωρεί τελικά αύριο.
Ανάμεσα σε δύο παίκτες περιμέναμε να παιχτεί η αποχώρηση της Τετάρτης στο Survivor. Αυτό και έγινε. Υπήρχε ξεκάθαρο φαβορί παραμονής στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και αυτό και συνέβη.



Το ριάλιτι επιβίωσης που βλέπουμε είναι το παιχνίδι που βλέπουμε ανατροπές. Ειδικά σε ότι έχει να κάνει με την αποχώρηση. 45 λεπτά έχει στη διάθεσή του το τηλεοπτικό κοινό για να ψηφίσει. Είναι ένα μικρό χρονικό διάστημα για να πιαστεί ο παλμός. Αυτό το αναφέρω και το λέω κάθε φορά.

Από τους τρεις προτεινόμενους υπήρχε ένα πολύ μεγάλο φαβορί για να μην φύγει από τον Άγιο Δομίνικο. Αυτό και έγινε. Η Βρισηίδα Ανδριώτου έχει το κοινό της. Η 26χρονη επιβεβαίωση για ακόμη μία φορά πως δεν είναι απλή υπόθεση να αποχωρήσει. Θετικό γεγονός κιόλας για τους μπλε. Διότι, η Βρι είναι παίκτρια που γκρινιάζει αλλά φέρνει πόντους.



Survivor spoiler αποχώρηση 5/4: Κωνσταντίνος ή Ευρυδίκη;

Η Βρισηίδα Ανδριώτου τερμάτισε σχετικά εύκολα στην πρώτη θέση της ψηφοφορίας. Όπως το περιμέναμε, ανάμεσα στον Κωνσταντίνο και την Ευρυδίκη θα παιζόταν.

Μιλήσαμε με τον άνθρωπό μας από τον Άγιο Δομίνικο. Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι η παίκτρια που αποχωρεί το βράδυ της Τετάρτης. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την αντίδραση που θα έχει η Βρισηίδα μετά από αυτό.



Η Ευρυδίκη είχε πέσει αγωνιστικά. Πως θα μπορέσουν να κρύψουν όμως οι μπλε τον Κωνσταντίνο στα αγωνίσματα από εδώ και πέρα;



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.