Ads Top

Τα έσοδα από το φιλικό Ολυμπιακός-Σαχτάρ!


Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε ότι τα έσοδα από το φιλικό εναντίον της Σαχτάρ, ύψους 102.000 ευρώ, θα διατεθούν για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας για τα θύματα και για τις ανάγκες των προσφύγων του πολέμου.

Το Σάββατο (9/4) διεξήχθη στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο «Αγώνας για την Ειρήνη» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Σαχτάρ. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν εξ' αρχής κάνει γνωστό ότι τα έσοδα από το ματς θα δίνονταν για την οικονομική στήριξη στους πρόσφυγες του πολέμου.



Την Κυριακή (10/4) έγινε γνωστό το ποσό που θα διανεμηθεί, το οποίο έφτασε τα 102.000 ευρώ. Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει ότι τα έσοδα του «Αγώνα για την Ειρήνη» με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, ύψους 102,000 ευρώ θα διατεθούν αποκλειστικά για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας για τα θύματα καθώς και για τις ανάγκες των προσφύγων του πολέμου».

Ο αμυντικός της Σαχτάρ, Βαλερί Μπόνταρ, μίλησε στο Gazzetta για τον πόλεμο στη χώρα του, εξαπέλυσε επίθεση στους Ρώσους και ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό για το φιλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Μεταξύ άλλων ανέφερε:



«Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό ότι δώσαμε το συγκεκριμένο φιλικό με τον Ολυμπιακό. Η χώρα μου βρίσκεται σε πόλεμο, αλλά η αλήθεια είναι ότι νιώθουμε την υποστήριξη από όλη την Ευρώπη, από όλο τον κόσμο. Ήταν μεγάλη χαρά για εμένα και για τους συμπαίκτες μου που είδαμε τον κόσμο στο γήπεδο, που ήρθε για να δει την ομάδα του αλλά και να μας στηρίξει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Με αυτήν την κίνηση δείξαμε ότι είμαστε ενάντια σε αυτόν τον πόλεμο τον οποίο ξεκίνησαν οι Ρώσοι φασίστες. Δείξαμε ότι είμαστε ενωμένοι απέναντι σε αυτό που συμβαίνει. Θα ήθελα ειλικρινά να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό, τη διοίκησή του και τους φιλάθλους του για όσα έκαναν. Για τη διεξαγωγή του φιλικού και για τη στήριξή τους. Η φιλοξενία τους θα μας μείνει για πάντα στο μυαλό, δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.