Ads Top

Σασμός Spoiler: «Διαλύεται» η σειρά; Αποχωρούν τρεις βασικοί πρωταγωνιστές!


Ποιοι πρωταγωνιστές κάνουν άλλα...σχέδια για του χρόνου - Δείτε τι θα συμβεί στη σειρά

Η σειρά που αγαπήθηκε όσο καμία τη φετινή σεζόν, ο «Σασμός», πήρε ήδη το πράσινο φως, ώστε να συνεχίσει την επόμενη τηλεοπτική χρονιά.

Στελέχη του Αlpha, δεν διαπραγματεύτηκαν καθόλου αυτή την εξέλιξη, καθώς η καθημερινή σειρά του σταθμού εξασφάλιζε υψηλά νούμερα τηλεθέασης, τα οποία ανέβαζαν τον μέσο όρο του καναλιού.




Το «αγκάθι» σε αυτήν την ιστορία, είναι οι πληροφορίες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό και θέλουν τρεις από τους βασικούς πρωταγωνιστές να αποχωρούν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Η Μαρία Τζομπανάκη αποκάλυψε πριν από λίγες μέρες σε εκπομπή στην οποία φιλοξενήθηκε τα μελλοντικά επαγγελματικά της σχέδια: «Έχω μιλήσει με κάποιον ιδιοκτήτη σταθμού στη Νέα Υόρκη. Τον Σεπτέμβριο συζητάμε να κάνουμε μία εκπομπή που θα προβάλλεται και στην Ελλάδα και στη Νέα Υόρκη. Αυτό είναι πολύ ωραίο, γιατί 0α αφορά και την Ελλάδα, θα έχει συνεντεύξεις και θα έχει πολύ ωραία μουσική».




Παράλληλα, ασφαλείς πληροφορίες του Λοιπόν θέλουν τη Μαρία Πρωτόπαππα και τον Ορφέα Αυγουστίδη να βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις σχετικά με τη συμμετοχή τους στο «Νησί 2», το οποίο είναι παραγωγή της κρατικής τηλεόρασης και θα δούμε στις οθόνες μας από τη νέα σεζόν. Το «Νησί» έρχεται πλέον με τη συνέχεια του, ως «Μια Νύχτα του Αυγούστου», έχοντας μάλιστα ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η σειρά βασίζεται στο επιτυχημένο, ομότιτλο, μυθιστόρημα της Βικτόριας Χίσλοπ και θα προβληθεί από τη δημόσια τηλεόραση, την ερχόμενη σεζόν. Η σκηνοθεσία ανήκει στη Ζωή Σγουρού, ενώ τη διασκευή του σεναρίου έχει επιμεληθεί ο Παναγιώτης Χριστόπουλος.




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.