Ads Top

«Σαρωτικές» αλλαγές στον Ολυμπιακό τη νέα χρονιά!


Τι λένε από τον Ολυμπιακό για Μαρτίνς - Όλες οι αλλαγές που έρχονται σε ρόστερ και στελέχη - Τα πρώτα δεδομένα

Καλοκαίρι σημαντικών αλλαγών έρχεται για τον Ολυμπιακό. Εκκαθαρίσεις στο ρόστερ, ποια τα δεδομένα για τον Πέδρο Μαρτίνς.




Μπορεί ο Ολυμπιακός να απέχει ελάχιστους βαθμούς από την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος, ωστόσο η γεύση που αφήνει τους τελευταίους μήνες στους φίλους της ομάδας είναι πικρή.
 
Για το λόγο αυτό είναι δεδομένο ότι στο σύντομο διάστημα που ακολουθεί μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας για την επόμενη σεζόν επίκεινται σημαντικές αλλαγές.

Οι εκκαθαρίσεις στο ρόστερ είναι σίγουρες, καθώς αρκετοί παίκτες που παρουσιάζονται ανεπαρκείς ως και αδιάφοροι θα αποχαιρετήσουν. Κανείς δεν πρέπει να θεωρείται βέβαιος για το ρόστερ της επόμενης περιόδου, αφού όλοι κρίνονται, αν και για ορισμένους η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη με την εικόνα που είχαν όλη τη σεζόν. 

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αποφασισμένος να κάνει βαθιές τομές στο ρόστερ, ενώ αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές προσώπων τόσο στου Ρέντη όσο και σε διοικητικό επίπεδο.



Όσον αφορά στον Πέδρο Μαρτίνς; Αυτή τη στιγμή δεν τίθεται θέμα προπονητή στον Ολυμπιακό, αλλά είναι κοινό μυστικό πως παρότι έχει υπογράψει διετή επέκταση συμβολαίου, είναι κι αυτός υπό κρίση. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει φυσικά ευθύνη για την κατάσταση που έχουν παρουσιάσει οι «ερυθρόλευκοι» τους τελευταίους μήνες και δεν πρέπει να αποκλειστεί τίποτα αν οι εμφανίσεις της ομάδας δεν βελτιωθούν αισθητά στα εναπομείναντα παιχνίδια. Χωρίς, φυσικά, αυτό να αλλάζει τη δεδομένη εκτίμηση που υπάρχει στον Μαρτίνς για την προσφορά του αλλά και τον χαρακτήρα του.

Για την ώρα, η προσοχή στρέφεται στον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γ. Καραϊσκάκης» (17:00), όπου μια νίκη θα φέρει ακόμη πιο κοντά τους Πειραιώτες στη μαθηματική εξασφάλιση του πρωταθλήματος. 



Δύσκολα θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι αυτό ο Κώστας Μανωλάς, ενώ είναι βέβαιο πως θα υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με τη ρεβάνς κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.