Ads Top

Το «τρικ» Λουτσέσκου με Μπίσεσβαρ για Μαρσέιγ!


Η εντολή στον Βιεϊρίνια και το «τρικ» του Λουτσέσκου με Μπίσεσβαρ - Οι τελευταίες οδηγίες του στρατηγού Λουτσέσκου πριν την μεγάλη μάχη

Ποιοι ξεκινούν στο παιχνίδι με τους Μασσαλούς και γιατί ο Πορτογάλος αμυντικός έχει δεχθεί συγκεκριμένες οδηγίες από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.  

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το πολύ σημαντικό παιχνίδι εναντίον της Μαρσέιγ στον επαναληπτικό προημιτελικό τού Conference League. 




Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε την αποστολή για το παιχνίδι, στην οποία συμμετέχουν όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές εκτός του τραυματία Μιχαηλίδη και των ποδοσφαιριστών που δεν έχουν δηλωθεί, δηλαδή οι Βαρέλα, Σάστρε, Ζαμπά, Ολιβέιρα.
 
Ο Δικέφαλος θα διεκδικήσει σήμερα τον πρώτο ευρωπαϊκό ημιτελικό τής ιστορίας του και τον πρώτο για ελληνικό σύλλογο μετά τη σεζόν 1995/96 και τον Παναθηναϊκό (στο Champions League τότε, εναντίον του Άγιαξ).

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει από τη Θεσσαλονίκη, η 11άδα τού ΠΑΟΚ θα έχει τους Πασχαλάκη και, από δεξιά προς αριστερά στην άμυνα, τους Λύρατζη, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια.



Ως αμυντικοί χαφ θα αγωνιστούν οι Ντόγκλας Αουγκούστο και Κούρτιτς, ενώ μπροστά τους θα είναι ο Καντουρί και, δεξιά και αριστερά στα φτερά οι Μπίσεσβαρ και Ζίβκοβιτς. Στην κορυφή, προφανώς, θα βρεθεί ο Άκπομ.

Αυτό που έχει σημασία για τον ΠΑΟΚ, σήμερα, είναι να προστατευτεί ο Βιεϊρίνια από τους ακραίους της Μαρσέιγ, τόσο λόγω ηλικίας/επιβάρυνσης όσο και επειδή δεν περιμένει κανείς σημαντικά ντουμπλαρίσματα από τον Μπίσεσβαρ. Για αυτό που θέλει και ο Λουτσέσκου είναι αφενός να μην τον εκθέσει αγωνιστικά και, αφετέρου, να μην δεχτεί φάσεις η ομάδα από την πλευρά του.



Πώς θα το κάνει αυτό; Υπάρχει εντολή στον Αντελίνο να μην ανεβαίνει ποτέ ή, τουλάχιστον, αν δεν είναι σίγουρος ότι μπορεί να επιστρέψει άμεσα στη θέση του, για να μην βρεθούν χώροι για να εκτεθεί. Στο τέλος της γραφής είναι όντως ένα παιχνίδι πολύ υψηλού επιπέδου, αλλά δεν παύει να είναι ματς 90 λεπτών (;) και θα τα δώσουν όλα για να πάρουν την πρόκριση... 
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.