Ads Top

Υπόθεση Πάτρας: Το ματωμένο πανάκι της Ίριδας «δίνει» την λύση και λύνει το μυστήριο της δολοφονίας


Ραγδαίες εξελίξεις - Η Ίριδα «μιλάει» και δίνει την λύση στο μυστήριο της δικής της δολοφονίας
Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι ιατροδικαστές είναι το ματωμένο πανάκι που βρέθηκε δίπλα στη μικρή Ίριδα




Την ώρα που η ελληνική κοινωνία εξακολουθεί να παρακολουθεί με θλίψη αλλά και οργή την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, οι ειδικοί προσπαθούν να συνδέσουν όλα τα κομμάτια του παζλ προκειμένου να ανακαλύψουν τι οδήγησε στο θάνατο την Ίριδα και τη Μαλένα και να «δέσουν» τα στοιχεία που έχουν εντοπίσει μέχρι στιγμής.

Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι ιατροδικαστές είναι το ματωμένο πανάκι που βρέθηκε δίπλα στη μικρή Ίριδα όταν εντοπίστηκε νεκρή στην κούνια της. Αυτό το πανάκι είναι που σύμφωνα με τους ειδικούς «κρύβει» όλες τις απαντήσεις που είναι απαραίτητες προκειμένου να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με το τι έγινε το μοιραίο βράδυ μέσα στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου.



Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μεταδόθηκαν από το Star, δεν είναι τυχαίο που αυτό το πανάκι παραμένει στα χέρια της ιατροδικαστικής υπηρεσίας της Πάτρας και συγκεκριμένα της κυρίας Αγγελικής Τσιόλα, η οποία διενήργησε μια πλήρη ιατροδικαστική έκθεση. Πάνω σε αυτό το πανάκι βρέθηκαν κηλίδες με κάποιο υγρό, το οποίο παραπέμπει σε αίμα. Η ιατροδικαστής κατά τη νεκροψία του παιδιού είχε εντοπίσει «μικρή λύση της συνέχειας του στοματικού βλεννογόνου», δηλαδή τραύμα μέσα στο στόμα του παιδιού.



Τώρα, εξετάζεται εάν αυτό συνδέεται με ακόμη δύο βασικά ευρήματα που είχαν διαπιστωθεί, όπως:

  • έντονο οίδημα και συμφόρηση στους πνευμονες
  • αλλοιώσεις στον εγκέφαλο ως αποτέλεσμα ανοξυγοναιμίας

Η κατάθεση της κ. Τσιόλα είναι κομβική και θα συμπληρώσει τα κομμάτια του παζλ που λείπουν.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.