Ads Top

Ολιβέιρα: «Δεν είμαι 100% έτοιμος αλλά ένιωσα υπέροχα»


Έχοντας επιστρέψει μετά τον τραυματισμό του, ο Νέλσον Ολιβέιρα αποδεικνύει πόσο πολύ έλειψε από τον φετινό ΠΑΟΚ. Κάτι που αντιλήφθηκαν άπαντες και στο «Γ.Καραϊσκάκης». Κι ας μην ακούσετε ποτέ τον ίδιο να το λέει...

Στο «Κλ.Βικελίδης» έδωσε απλά μία πρώτη... γεύση. Με την είσοδό του, φώναξε παρών. Στο «Γ.Καραϊσκάκης» υπενθύμισε σε όλους πόσα στερήθηκε ο ΠΑΟΚ από τον τραυματισμό του. Ο ίδιος δεν θα μιλήσει ποτέ ανοιχτά για την απουσία του και το αντίκτυπο αυτής στον ΠΑΟΚ. Στην εξίσωση της κουβέντας, για τον Πορτογάλο όπως και για όλους ασπρόμαυρους, θα μπαίνει πάντα η λέξη ομάδα.




Και μπορεί να μην είναι 100% έτοιμος δεδομένης της πολύμηνης απουσίας του, ωστόσο, ο Ολιβέιρα είναι σαφές πως έχει αφήσει τα δύσκολα πίσω του.

Μιλώντας για τη δική του κατάσταση, υπογράμμισε πως: «Δεν είμαι στο 100% γιατί ήμουν για 8 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης και προφανώς δεν βρίσκομαι στην επιθυμητή κατάσταση, είναι λογικό, αλλά το βασικό είναι πως νιώθω καλύτερα μέρα με την ημέρα, κάθε φορά νιώθω καλύτερα. Απέναντι στον Ολυμπιακό έπαιξα για περίπου 60 λεπτά, ένιωσα υπέροχα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Βήμα βήμα για να αισθάνομαι καλύτερα...».

Η επάνοδός του περνάει σε δεύτερη μοίρα για εκείνον, εξετάζει σαν σύνολο τον ΠΑΟΚ, κάνοντας σαφές πως όλοι αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι αυτής της ομάδας: «Πιστεύω ότι ο καθένας μας λείπει από την ομάδα, έτσι λειτουργεί αυτή η ομάδα. Όλοι είναι σημαντικοί. Προφανώς όταν είμαστε όλοι υγιείς, είμαστε μία πιο δυνατή ομάδα. Έτσι πάει...».



Μιλώντας για την πρόκριση στο «Γ.Καραϊσκάκης» που φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του δεδομένου πως υποδέχθηκε εξαιρετικά τη μπάλα από τον Σβαμπ και έκανε ένα εκπληκτικό γύρισμα για να τροφοδοτήσει τον Τσόλακ, ο Πορτογάλος αποκαλύπτει πως το μυστικό της επιτυχίας έγκειται στην αυτοπεποίθηση καθώς άπαντες στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ ήταν βέβαιοι για την πρόκριση:

«Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς, ένα σημαντικό ματς, είμαστε στον τελικό και είμαστε όλοι χαρούμενοι. Το αξίζαμε Περιμέναμε ότι θα γίνει μια μάχη. Παίζαμε στην έδρα του Ολυμπιακού, απέναντι σε μία καλή ομάδα, όλα έδειχναν πως θα γίνει μία καλή μάχη αλλά πιστεύαμε πολύ στους εαυτούς μας, στον τρόπο παιχνιδιού μας, όπως έχει πει και ο προπονητής μας. Είχαμε πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση για την πρόκριση και γι΄αυτό περάσαμε...».

Αυτοπεποίθηση. Η λέξη κλειδί για τον Νέλσον Ολιβέιρα, από που προέρχεται δεδομένης της δύσκολης χρονιάς και των απουσιών που στιγμάτισαν τον ΠΑΟΚ; «Προέρχεται από τα πάντα. Από τον τρόπο που ο προπονητής μας ζητά να παίξουμε, από τον τρόπο με τον οποίο κοιτάμε ο ένας τον άλλον και πιστεύουμε στις δυνατότητες μας αλλά και στις δυνατότητες της ομάδας. Η αυτοπεποίθηση χτίζεται από τα πάντα, από τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν όλα γύρω σου και εντός της ομάδας. Γενικά έχουμε αυτοπεποίθηση. Πιστεύαμε ότι θα προκριθούμε στο «Γ.Καραϊσκάκης», όπως και έγινε...».



Όσο για τον σκέφτεται ήδη τον τελικό; «Έχουμε σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας, πρέπει να αφοσιωθιούμε εκεί και θα έχουμε χρόνο να σκεφτούμε τον τελικό...».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.