Ads Top

Στοίχημα: Αξίζει τη στήριξη η Άιντραχτ


Ευρωπαϊκή βραδιά και η αποψινή με το βλέμμα να στρέφεται σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ. Δράση έχουμε και στην Πρέμιερ Λιγκ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να υποδέχεται την Τσέλσι σε εξ αναβολής παιχνίδι. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πρόταση που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα και το παιχνίδι που θα μας απασχολήσει είναι το Γουέστ Χαμ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης, το οποίο μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στη netbet.
 
Πρώτη αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της η Γουέστ Χαμ κόντρα σε μια επικίνδυνη αντίπαλο. Τα “σφυριά” ηττήθηκαν με 1-0 από την Τσέλσι στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, ενώ έχουν πανηγυρίσει μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις.
 
Από την πλευρά της η Άιντραχτ έχει ρίξει όλο το βάρος της στο Γιουρόπα Λιγκ, στην Μπουντεσλίγκα βρίσκεται στην 9η θέση μετά το πέρασμα 31 αγωνιστικών. Αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Χοφενχάιμ στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, όπου συμπλήρωσε πέντε ματς χωρίς νίκη. Διαθέτει ένα αξιόλογο ρόστερ, μπορεί να κάνει τη ζημιά στην αντεπίθεση, κάτι που έκανε και κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Θεωρούμε ότι η Άιντραχτ μπορεί να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους που θα βρει στο αποψινό ματς και θα πάρει το θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς.
 
Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας. Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.