Ads Top

Survivor Spoiler 9/3: Καταρρέει ψυχολογικά η Κάτια Ταραμπάνκο - Αποχωρεί οικειοθελώς λόγω του πολέμου στην Ουκρανία;


Πιο κοντά από ποτέ στην αποχώρηση η Κάτια Ταραμπάνκο - Πώς ο πόλεμος στην Ουκρανία την οδηγεί στην έξοδο από το Survivor - Δείτε τι αναφέρει δημοσίευμα
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με το μέλλον της Κάτιας Ταραμπάνκο στο Survivor 5.



Πριν από δύο εβδομάδες η Κάτια Ταραμπάνκο ενημερώθηκε για τον πόλεμο στην Ουκρανία και την εισβολή των Ρώσων στην πόλη της, την Μαριούπολη, όπου ζουν και σήμερα συγγενείς της! Η αρχική αντίδραση της Κάτιας Ταραμπάνκο ήταν σοκαριστική. Μίλησε με την μητέρα της στο τηλέφωνο και ηρέμησε. Για λίγο όμως. Γι' αυτό ήρθε και στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε την Κάτια να κλαίει μιλώντας για την μητέρα της!

Η εντολή της παραγωγής είναι να μην αναφερθεί στον πόλεμο γιατί υποτίθεται ότι οι παίκτες δεν μαθαίνουν τίποτα μέσα στο παιχνίδι. Ωστόσο ξέρει. Και το γεγονός πως ακόμα στην κάμερα δεν αναφέρει κάτι είναι τουλάχιστον υποκριτικό από την πλευρά της παραγωγής, γιατί ακόμα και να μην της το είχαν πει, θα της το είχε αναφέρει ο Στάθης Σχίζας, ο καινούργιος παίκτης που μπήκε στο παιχνίδι. Οπότε το θέατρο συνεχίζεται και οι... τηλεθεατές ξενερώνουν!



Survivor spoiler 09/03: Μια ανάσα από την αποχώρησή της η Κάτια

Ας πάμε όμως στην υπόθεση του άρθρου! Χτες είδαμε την Κάτια Ταραμπάνκο να καταρρέει και να μιλάει για την μητέρα της! Το μυαλό της δεν έχει ξεκολλήσει λεπτό από την Ουκρανία και έχει ζητήσει από την παραγωγή να την ενημερώνει, ένα αίτημα που λόγω της κατάστασης έχει γίνει δεκτό. Οι εξελίξεις όμως στην Ουκρανία συνεχίζουν να είναι τραγικές και η Κάτια είναι πιο κοντά από ποτέ στην αποχώρησή της από το Survivor 5.



Στο επεισόδιο της Τρίτης (08/03) έκανε αναφορά για πρώτη φορά σε ενδεχόμενη αποχώρησή της από το παιχνίδι. Το δεδομένο αυτή την στιγμή είναι πως η Κάτια έχει καταρρεύσει ψυχολογικά και πληροφορίες αναφέρουν πως έχει γίνει η πρώτη κρούση στην παραγωγή για το ενδεχόμενο να αποχωρήσει. Εφόσον οι Ρώσοι μπουν ολοκληρωτικά στην Ουκρανία θεωρείται δεδομένο πως η Κάτια Ταραμπάνκο θα αποχωρήσει. Κάτι διαφορετικό θα είναι εντελώς απάνθρωπο για την ίδια...
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.