Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 9/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού


ΑΝΑΤΡΟΠΗ - Κόντρα στο αρχικό spoiler - Οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο - Διάσημοι ή Μαχητές; Δείτε ποιοι κερδίζουν τελικά σήμερα
Ένα πολύ σημαντικό επεισόδιο έχουμε απόψε στο Survivor, το οποίο έχει και έπαθλο φαγητού και φυσικά αποχώρηση.



Τα όρια των παικτών έχουν φτάσει στο… κόκκινο κάτι που μπορούμε να δούμε και στο trailer του Survivor, που έδωσε ο ΣΚΑΪ στη δημοσιότητα. Σε αυτό φαίνεται η άσχημη ψυχολογική κατάσταση που έχει επέλθει η Σταυρούλα, με αρκετούς παίκτες από τους Διάσημους και τους Μαχητές να την έχουν στην… μπούκα.

Αυτό το είδαμε να γίνεται και από το βράδυ της Τρίτης, όταν και έγιναν τα πράγματα λίγο πιο ξεκάθαρα στο συμβούλιο του νησιού.



Survivor διαρροή 9/3: Ποια ομάδα θα πάρε το έπαθλο του φαγητού!

Όπως προείπαμε, οι δύο ομάδες θα μπουν στο στίβο μάχης προκειμένου να διεκδικήσουν το έπαθλο του φαγητού. Ο καιρός που έχει περάσει είναι πολύς και οι παίκτες που βρίσκονται εκεί από της αρχή, σίγουρα βρίσκονται σε κακή κατάσταση, αφού πεινούν συνέχεια.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η σημερινή νίκη να είναι μονόδρομος και για τους δύο, αφού δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους. Έτσι και ένα πολύ απαιτητικό αγώνισμα, θα κληθούν να βάλουν στην άκρη της διαφορές τους. Θα το καταφέρουν και θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.



Όπως σας είχαμε αναφέρει και στην πρώτη μας εκτίμηση, οι πληροφορίες ήθελαν τους Μπλε να καταφέρνουν να πάρουν τη νίκη μετά από τρία στραβά αποτελέσματα. Κάτι τέτοιο όμως δε θα γίνει, αφού οι Κόκκινοι κάνουν τη μεγάλη ανατροπή και τελικώς αυτοί θα πανηγυρίσουν στο τέλος.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο τέλος της ημέρα θα πρέπει να αποχαιρετήσουν ακόμα έναν συμπαίκτη τους, ο οποίος θα πρέπει να αποχωρήσει.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.