Ads Top

Survivor Spoiler Αποχώρηση 2/3: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί


Δείτε ποιος αποχωρεί τελικά - Βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο
Φτάσαμε για ακόμη μια βδομάδα στη μεγάλη μέρα για το Survivor 5 και αυτή δεν είναι άλλη από τη στιγμή της αποχώρησης, με έναν εκ των παικτών να αφήνει το ριάλιτι επιβίωσης και... τη δίαιτα της καρύδας, για να γυρίσει στην Ελλάδα.



Η εβδομάδα αυτή είχε για ακόμη μια φορά κυρίαρχους τους Μαχητές, αλλά τελικά κι εκείνοι δε γλίτωσαν το να βρεθούν στη δύσκολη θέση του να αναγκαστούν να ψηφίσουν παίκτες προς αποχώρηση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, φυσικά, να έχουμε τέσσερις παίκτες στη διάθεσή του κοινού, δύο από κάθε πλευρά.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Μυριέλλα Κουρεντή ψηφίστηκαν από τους Διάσημους, ενώ στην μπλε ομάδα είναι... ανδρική υπόθεση ανάμεσα σε Γιάννη Τσολάκη και Σπύρο Μαρτίκα. Και η αλήθεια είναι, ότι πρόκειται για μια ψηφοφορία, όπου δε διαφαίνεται κάποια ξεκάθαρη προτίμηση του κοινού.



Survivor spoiler: Αυτός ο παίκτης φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο


Στο τέλος του συμβουλίου του νησιού για σήμερα (2/3), το σίγουρο είναι πως ένας εξ αυτών θα αποχαιρετήσει συμπαίκτες και αντιπάλους, θα πάρει τη δάδα και, μαζί, το δρόμο για το ξενοδοχείο, πριν από την πτήση για την επιστροφή στην χώρα μας.



Ποιος θα είναι, όμως, αυτός που θα φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ; Οι πληροφορίες μας παραμένουν προς το παρόν ίδιες και φαίνεται πως ο γοητευτικός πυροσβέστης, Γιάννης Τσολάκης, θα φύγει από το Survivor 5 αυτή την εβδομάδα, φέρνοντας «πλήγμα» στην μπλε ομάδα παρά το γεγονός, ότι έχει κυριαρχήσει και αυτή την εβδομάδα.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.