Ads Top

Το πρώτο «χτύπημα» του Πούτιν στην Ελλάδα


Η Ελλάδα χάνει τα τουριστικά πακέτα από Ρωσία!

Η Ρωσία απαντάει με ξεκάθαρο τρόπο στις χώρες που έχουν θέσει κυρώσεις.
Έτοιμη για απαντήσεις είναι η Ρωσία που ετοιμάζεται να θέσει κυρώσεις και αυτή στις χώρες που τις κάνουν… επίθεση.



Συγκεκριμένα, ο Βλάντιμιρ Πούτιν έχει αποφασίσει σε όσες χώρες έχουν βοηθήσει την Ουκρανία και της έχουν γυρίσει την πλάτη, να τους κόψει τα τουριστικά πακέτα.

Φυσικά μέσα σε αυτές βρίσκεται και η Ελλάδα, μετά τη βοήθεια που έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση.

Η κίνηση του να ενεργήσει μονομερώς στο θέμα του πολέμου στην Ουκρανία, οδήγησε σε καταστροφικές επιπτώσεις, οι οποίες άρχισαν να φαίνονται ήδη στο νευραλγικό κομμάτι της βαριάς… βιομηχανίας της χώρας μας που είναι ο τουρισμός.



Αυτό αποκαλύπτουν πηγές από τη Ρωσία, κάτι που θα αρχίσει από σήμερα κιόλας, 2 Μαρτίου, με τα ρωσικά πακέτα να είναι πλέον παρελθόν.

Όλα αυτά την ίδια μέρα, όπου έχουν αρχίσει οι ενέργειες για να συγκεντρωθούν οι Έλληνες στις πόλεις που δέχονται επίθεση, ενώ οι εικόνες που έρχονται από το Χάρκοβο και όχι μόνο, προκαλούν πραγματικό σοκ.

Μένει να δούμε πόσο θα καταστροφική κίνηση θα είναι αυτή για τηντουριστική περίοδο. Ακόμα μία ανεύθυνη κίνηση που θα την πληρώσουν οι πολίτες, όπως κάθε φορά.

Καταστάσεις όπως οι πόλεμοι, δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται πολιτικά, ούτε ψηφοθηρικά, ούτε με σπασμωδικές κινήσεις, αλλά με σοβαρότητα και προ πάντων με διάλογο. 





Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

1 σχόλιο:

Από το Blogger.