Ads Top

Survivor Spoiler 20/3: Άγριος τσακωμός Κατσαούνη - Ναυσικάς στη νέα «κόκκινη» παραλία - «Εδώ θα προσέχεις τη συμπεριφορά σου»


Δεν ξεκίνησε καλά η...συγκατοίκηση για τον Κατσαούνη στη νέα «κόκκινη» παραλία - Πώς τον υποδέχθηκε η Ναυσικά, όλα όσα έγιναν
Η κατάσταση φαίνεται πως μυρίζει... μπαρούτι στο Survivor 5, με τις κόντρες μεταξύ των παικτών να αυξάνονται και τα νεύρα πιθανώς να τεντώνονται ακόμη περισσότερο, από τη στιγμή που οι ομάδες άλλαξαν.



Στο έκτακτο συμβούλιο, όπου κάλεσε τους παίκτες ο Γιώργος Λιανός, τους ανακοίνωσε πως ορισμένοι θα... αλλάξουν χρώμα μπαντάνας, παίρνοντας τα πράγματά τους σε άλλη παραλία. Σε κάποιους άρεσε αυτή η εξέλιξη και σε μερικούς ακόμη δεν φάνηκε τόσο καλή ιδέα, ειδικά όταν έμαθαν το πώς διαμορφώνονται οι ομάδες.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, για παράδειγμα, δεν είδε με πολύ καλό μάτι τη μετακόμιση του Γιώργου Κατσαούνη στην κόκκινη ομάδα. Η ηθοποιός και μοντέλο γνωρίζει αρκετά για τον ίδιο, παρότι δεν τον ζει καθημερινά, αλλά κρίνοντας και μόνο από το πώς αντιδρούσε σε αρκετές στιγμές και πώς διαχειρίστηκε τη σχέση του με τη Μυριέλλα, άρχισε να έχει μια αρνητική εντύπωση.



Survivor spoiler: Η ενόχληση της Ναυσικάς και η αντίδραση του Κατσαούνη

Δεν έκρυψε, άλλωστε, την ενόχλησή της στο τελευταίο επεισόδιο. «Με κάποια νεοεισαχθέντα άτομα στην κόκκινη ομάδα κρατάω πισινή. Αυτά τα άτομα είναι ο Γιώργος Κατσαούνης και η Σταυρούλα. Ο Γιώργος Κατσαούνης ενώ φαίνεται ένα πάρα καλό παιδί και έχει πάρα πολύ πλάκα, ή τουλάχιστον έτσι πιστεύω αφού δεν έχω συμβιώσει ακόμα μαζί του, έχει κάνει κατά καιρούς πάρα πολλά φάουλ στην μπλε ομάδα. Έχει συμμετάσχει σε σχέδια, έχει πει ψέματα, έχει μαρτυρήσει τους συμπαίκτες του και έχει κάνει κάποια πράγματα που δεν δηλώνουν καλή συμπεριφορά», είπε χαρακτηριστικά.



Δεν έμεινε, όμως, εκεί. Η Ναυσικά, σε κάποια διαφωνία με τον Κατσαούνη στη στιγμή της μετακόμισης στην καλύβα, άρχισε να του φωνάζει. «Εδώ θα προσέχεις τη συμπεριφορά σου, δεν είμαστε ξέφραγο αμπέλι. Μπορεί να ήρθατε κάποιοι καινούργιοι, αλλά οι κανόνες εδώ δε θα αλλάξουν», του είπε.

Ο αγρότης, φυσικά, δεν έκανε πίσω. «Κουμάντο σκ@@α να πας να κάνεις στον γκόμενό σου. Θα δει και ο κόσμος ποια πραγματικά είσαι πολύ σύντομα», της απάντησε, με την έντονη λογομαχία να δείχνει, ότι θα ακολουθήσουν... ομορφιές.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.