Ads Top

Survivor Διαρροή 21/3: Οριστικό! Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση


Εκπλήξεις στο Survivor - Δείτε ποιοι είναι τελικά οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση
Survivor αποχώρηση 21/3: Έκπληξη; Οι εκπλήξεις είναι κάτι συνηθισμένο στο Survivor. Διότι, έκπληξη έχουμε πλέον όταν δεν έχουμε έκπληξη. Σπάνιο φαινόμενο είναι αυτό στο ριάλιτι επιβίωσης. 



Από το πρωί είχε βγει πως ο Σπύρος Μαρτίκας θα είναι ο πρώτος υποψήφιος από τους μπλε. Διότι, σας είπαμε ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία.

Το θέμα είναι όμως πως οι νέοι Μαχητές έχουν αλλάξει. Ο Μαρτίκας δεν είναι αρνητικός στα αγωνίσματα. Όσα έχει φέρει, τόσα έχει χάσει. Δίνει τις νίκες του με δυο λόγια. Δεν το έχουν παρατηρήσει αυτό λέτε οι συμπαίκτες του; Ασφαλώς και το έχουν σημειώσει και παρατηρήσει. Τι πρόκειται να γίνει λοιπόν;



Όπως και να έχει πρέπει να εξηγήσουμε γιατί…. αναπολούμε το παρελθόν! Την ατομική ασυλία την κέρδισε ο Γιώργος Κατσαούνης και υποδεικνύει την Μυριέλλα Κουρεντή και όπως είδαμε όλοι απο την διαδικασία ψηφοφορίας, πρώτος υποψήφιος βγήκε ο Ανδρέας Ματθαιακάκης. Να μην τα ξαναλέμε!

Ποιος όμως θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση; Δεδομένο είναι ότι δεύτερος υποψήφιος που θα βγει από την μπλε κάλπη θα είναι ο Τάκης Καραγκούνιας. Διότι, με την συμπεριφορά του κατάφερε να τους στρέψει όλους εναντίον του!



Ο Άρης Σοϊλέδης κερδίζει την ατομική ασυλία στους μπλε και δίνει τον Σπύρο Μαρτίκα

Επομένως, οι δύο προτεινόμενοι θα είναι οι δύο γερόλυκοι του Survivor. Αν αποχωρήσει κάποιος από τους δύο, τότε θα σίγουρα η ομάδα των Μπλε θα έχει οφέλη. Ηρεμία αν φύγει ο Τάκης, αγωνιστική άνοδο αν φύγει ο Μαρτίκας.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.