Ads Top

Η πρώτη «μεταγραφή» ΠΑΟΚ για το καλοκαίρι!


Τι συμβαίνει με τον Κροάτη και ο παίκτης-έκπληξη του ΠΑΟΚ - Ποιος εντυπωσίασε ακόμα και στην… πισίνα της Λαμίας, γιατί έστειλε μήνυμα ενόψει των αλλαγών που θα γίνουν στο ρόστερ και το πρόβλημα που παραμένει στην επίθεση.

Τί κι αν ο ΠΑΟΚ δεν εντυπωσίασε κόντρα στη Λαμία, η νίκη ήρθε και ο Λουτσέσκου μπόρεσε να δώσει ανάσες σε βασικούς παίκτες, αφού το μυαλό όλων ήταν στη Γάνδη. Ειδικά σε συνδυασμό με την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου λόγω βροχής, κανείς δεν περίμενε θέαμα από τον Δικέφαλο. Περισσότερο και από τη νίκη, τον Λουτσέσκου απασχολούσε το να μην υπάρξει κάποιος τραυματισμός.



Όλα αυτά δεν εμπόδισαν τον Λέο Ζαμπά να αρπάξει από τα μαλλιά την ευκαιρία που πήρε από τον προπονητή του και να υπενθυμίσει σε όλους ότι γύρισε στη Θεσσαλονίκη... για να μείνει!

Σε έναν "βαρύ" αγωνιστικό χώρο ο Βραζιλιάνος ήταν με διαφορά ο πιο δραστήριος παίκτης του ΠΑΟΚ και συνόδευσε την εξαιρετική του εμφάνιση με ένα πανέμορφο γκολ. Δύο λεπτά πριν σκοράρει ο Ζαμπά είχε στείλει και πάλι την μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε, ενώ στη συνέχεια δεν σταμάτησε να πατά στην αντίπαλη περιοχή, έχοντας κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρει.

Αν και ο 23χρονος άσος επέστρεψε στην Τούμπα σχεδόν... αναγκαστικά και οι περισσότεροι θεώρησαν ότι θα ξαναφύγει, ο Λουτσέσκου πίστεψε σε αυτόν. Ο Ζαμπά στρώθηκε στη δουλειά και μέρα με τη μέρα πατάει όλο και καλύτερα στο γήπεδο, κερδίζοντας επάξια μια θέση στο rotation και δείχνοντας ότι μπορεί να αποτελέσει υπολογίσιμη μονάδα τόσο στο φινάλε της φετινής σεζόν όσο και στην επόμενη.



Αντιθέτως, αυτός που δεν κατάφερε για ακόμα ένα παιχνίδι να κάνει αισθητή την παρουσία του ήταν ο Αντόνιο Τσόλακ. Ο Κροάτης δεν κατάφερε να  σκοράρει ούτε κόντρα στη Λαμία, ενώ η συνολική παρουσία του ήταν μάλλον αναιμική για ακόμα ένα παιχνίδι. Οι οπαδοί του Δικεφάλου περίμεναν ότι ο διεθνής φορ θα επέστρεφε ανανεωμένος μετά τις φοβερές του εμφανίσεις στη Μάλμε, όμως τα πράγματα εξελίσσονται εντελώς διαφορετικά.

Ο Άκπομ είναι παίκτης ψυχολογίας, ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο σε κάθε ματς, ο Τσόλακ ακόμα, ο Ολιβέιρα δεν έχει επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και ο ΠΑOΚ εξακολουθεί να έχει σοβαρό πρόβλημα στην κορυφή της επίθεσης.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.